Hamilelik testime bakar mısınız lütfen :(

monsteranne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
59
24
30
Hanımlar adetimde 3 gün gecikme var sabah ilk idrarla test yaptım ilk başta hemen negatif göründü moralim bozuldu bı köşeye koydum testi aradan 1 saat geçti toparlarken test gözüme çarptı çok hafif birşeyler gördüm sizce bu silik ikinci çizgi mi kuruma çizgisi mi ?

Eklentiler

• IMG_20240923_142653.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 538
Valla bende gördüm ama aradan 1 saat geçmesi kafa bulandırıyor en iyisi kan testi verin zaten adetiniz de geçmiş belli olur

Negatif gibi sanki canım :/
Benim de bir derdim var. Adetime 10 gün kala, kahverengi akıntım başladı. Başta pembe bir kan geldi sonra sadece peçeteye gelen bazen de pedde ufak lekelenmeye sebep olacak şekilde kahverengi akıntım devam ediyor. 7 gün oldu, beklenen adet tarihim 3 gün sonra .Gebelik istiyorum keşke yerleşme kanaması olsa ama sanırım yerleşme kanaması böyle olmuyor ve başka bir belirtim yok. Daha önce benzer bir durumu yaşayan var mı ? Nolur destek olun

Benim ilk gebeligimde buna benzer birşey geldi başıma adetim biteli baya olmuştu bende baya bı ev işi filan yaptım spora gittim sonra birden ayağa kalınca baya bı kanamam oldu koyu renkli şaşırdım konuyla bilgim yoktu o zamanlar dedim ağırlık çok yaptım belim zorladı herhalde ama o ayın sonunda 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim o yerleşme kanamasidr dedi doktor seninkide öyledir inşallah bebis vardir

Ayy Allah'ım inşallah

Kızlar görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG_2341.jpeg
    110,8 KB · Görüntüleme: 466
  • IMG_2342.jpeg
    110 KB · Görüntüleme: 466
Ben yaşadım öle Dr normal dedi hamilelik değil yani

Bu basbaya pozitif canım bazıları 10 dakika sonra belirginleşiyor karar verdiniz mi testin tekrarladın mı

Evet kan testim pozitif çıktı
Yani canım testinde öyle zaten herkes negatif demiş ben çok (burda bembeyaz çizgilere bile pozitif diyolarda) şaştım

Neyse sağlıkla gelsin bebişin

Peki adet öncesi belirtilerin neydi acaba ben bekleme aşamadındayım
17 Eylül'de pik
19 Eylül'de çatlama gördüm

Teşekkür ederim seninde istediğin olur inşallah hafiften baş dönmem ve şiddetli kasik ağrım vardı ben regl i olacağım sandım ama yerleşme sancisiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…