Hamilelik testime bakar mısınız lütfen :(

Yoktu ama gebeliğimi öğrendikten sonra başladı
Bu hafta başında kahverengi akıntım bitti tamamen ve sonra beyaz kıvamlı akıntı var test yapmak için günümü bekliyorum bel ağrısı baş dönmesi kasık ağrıları hepsini yaşıyorum genelde kahverengi akıntım kana dönerdi salı gününden önce test yapsam çıkar mı acaba

Bu hafta başında kahverengi akıntım bitti tamamen ve sonra beyaz kıvamlı akıntı var test yapmak için günümü bekliyorum bel ağrısı baş dönmesi kasık ağrıları hepsini yaşıyorum genelde kahverengi akıntım kana dönerdi salı gününden önce test yapsam çıkar mı acaba
Bence şüpheye dusmektense ya kan testine git yada gününün geçmesini bekle

Negatif gibi sanki canım :/
Benim de bir derdim var. Adetime 10 gün kala, kahverengi akıntım başladı. Başta pembe bir kan geldi sonra sadece peçeteye gelen bazen de pedde ufak lekelenmeye sebep olacak şekilde kahverengi akıntım devam ediyor. 7 gün oldu, beklenen adet tarihim 3 gün sonra .Gebelik istiyorum keşke yerleşme kanaması olsa ama sanırım yerleşme kanaması böyle olmuyor ve başka bir belirtim yok. Daha önce benzer bir durumu yaşayan var mı ? Nolur destek olun
Aynı durumu yaşıyorum benim kahverengi akıntım bir gün geldi sadece suan adet olmam gerekiyor ama olmadim erken gebelik testim negatif cikti ama. 😔

Kaç gün sürdü kahverengi akıntınız

X