• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

Karagiz

Hayat yasamaya Deger;)
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
303
13
48
Arkadaslar nezaman gebelik testini yaptiniz ve cikti sonucu benim atetim daha 10 gün var :))

Arkadaslar nezaman gebelik testini yaptiniz ve cikti sonucu benim atetim daha 10 gün var :))

genelde regl geçince test yapılıyor...ama kanda döllenme olduktan hemen sonra çıkabiliyor...döllenmede 3 gün ile 1 hafta arasında sürebiliyor...

bende adet gecikmesinden 8 gün falan sonra yaptım silik çıktı ikinci çizgi belli belirsiz bi gün sonrada kan testi pozitif durumu doğruladı..

Merhaba herkese,
Normalde çok düzenli adet görüyorum 28 günü hiç geçmez, 2 gün gecikti.Ama kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı da var hasta olacakmışım gibi. Hamile miyim acaba? Test yaptırsam mı? Yaptırsam doğru çıkar mı? kafamda deli sorular :KK43:

Merhaba herkese,
Normalde çok düzenli adet görüyorum 28 günü hiç geçmez, 2 gün gecikti.Ama kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı da var hasta olacakmışım gibi. Hamile miyim acaba? Test yaptırsam mı? Yaptırsam doğru çıkar mı? kafamda deli sorular :KK43:
Kan testi doğru çıkar canım. Hamile kaldığımda bende de çok bacak ve kasık ağrısı olmuştu. Popom bile ağrımıştı

Back