evet hayırlı olsunMerhabalar arkadaşlar sabah teset yaptım ve böyle silik çizgi çıktı reglim 5 gün gecikti acaba hamilemiyim yardımcı olabilir misiniz ?
Eki Görüntüle 3575708
Gerçekten hamilemiyimevet hayırlı olsun
Canım pozitif gibi görünüyorMerhabalar arkadaşlar sabah teset yaptım ve böyle silik çizgi çıktı reglim 5 gün gecikti acaba hamilemiyim yardımcı olabilir misiniz ?
Eki Görüntüle 3575708
Bilmiyorum bide kan testimi versemkiCanım pozitif gibi görünüyor
Testin markası nedir ?
evet büyük ihtimalleGerçekten hamilemiyim
hamilesiinnMerhabalar arkadaşlar sabah teset yaptım ve böyle silik çizgi çıktı reglim 5 gün gecikti acaba hamilemiyim yardımcı olabilir misiniz ?
Eki Görüntüle 3575708
Eki Görüntüle 3575967 bi test daha yaptım arkadaşlar oda aynı cikti sonuç nedir hamilemiyim?Merhabalar arkadaşlar sabah teset yaptım ve böyle silik çizgi çıktı reglim 5 gün gecikti acaba hamilemiyim yardımcı olabilir misiniz ?
Eki Görüntüle 3575708
Canım görüntü yüklenmemişEki Görüntüle 3575967 bi test daha yaptım arkadaşlar oda aynı cikti sonuç nedir hamilemiyim?
Eki Görüntüle 3575967 bi test daha yaptım arkadaşlar oda aynı cikti sonuç nedir hamilemiyim?
Paylaştım geri bı bakar mısınızCanım görüntü yüklenmemiş
hamilesiniz hayırlı olsun bizede bol bol dua edermişsin
Yarın kan tahlili ver bence hamilesin
Gercektenmi yarın kan testide vericem o zaman tam beli olur dimiHamilesin cnm
İnşallah hamileyimdir bana bol bol dua edin yarın için üzülmek istemiyorum lütfen bana bol bol dua edinEvet aynen cok net cikmis cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?