Hamilelik testi

Umarım sağlıklıdır sağlıkla ilerler gerçekten dile kolay 6 yıl diyorsun her ay umutla beklemek çok zor çok iyi biliyorum. Rabbim sağ salim kucağına da aldırıcak inşallah dua edicem senin için. Bu bebek ikinizede cok iyi gelicek sımsıkı tutunsun inşallah sana. Biz kadınlar çok güçlüyüz ve mutlu olmayı cok hakediyoruz kalbim seninle

Amin Allahım gönlümüzr göre versin kalbi durmadan önce anormallikler varmıydı Doktor'un bahsetmişti olabilir diye?

Çok güzel dileklerin Allahıma bin kere hamd olsun herkesin bebeğinin vakti varmış gerçekten olmaz dedğin anda çıkıyo Allah seni daha fazla yalnız bırakmasın bende senin için dua edicem dualarımda bebek isteyen bütün kadınlar benimle

Amin Allahım gönlümüzr göre versin kalbi durmadan önce anormallikler varmıydı Doktor'un bahsetmişti olabilir diye?
Hic birsey söylemediler ama ben anladım bir anormallik olduğunu öğrenmeden önce bile deli gibi goguslerim sizliyordu geceleri uyuyamiyordum 7 haftaya kadar boyle devam etti sonra bir anda kesildi dokunuyorum hiçbiri yok bi anda nasıl kayboldu diye bir çok arastirma yaptım ve hakliydim doktora gittigimde 8+4 olması gerekiyordu 7. haftada kalmıştı bebeğim 2 gunn sonra hemen kurtaj oldum şimdi tekrar hamileyim bu seferde gogus agrisi hiçbiri yok tuhaf sjsjdmd

Allah razı olsun kuzum kontrollerinden sonra gene haberdar et bizleri

Çok üzüldüm inşallah bu gebeliğin sağlıkla biter öyle düşünme yakın arkadaşlarımdan bi kaçı hamileliği boyunca göğüs ağrısı çekmedi ve her gebelik farklı olur Kendini kprkutmamalısın senin için çok dua edicem ❤

Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…