Hamilelik testi

Oo maşallah baya artmış bende 1 kere geçen sene almıştım 80 tl idi
Evet yarın sabaha kadar kendimi yiyip durucam biliyorum mecbur aldım kendime eziyet etmek istemedim kanı beklemeden yapıyım kalbim durucak yoksa burada tavsiye etmese bayanlar aklıma bile almak gelmedi

Evet yarın sabaha kadar kendimi yiyip durucam biliyorum mecbur aldım kendime eziyet etmek istemedim kanı beklemeden yapıyım kalbim durucak yoksa burada tavsiye etmese bayanlar aklıma bile almak gelmedi
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz , 1 saat tutsan idrarını yeter , arada su içme

Evet bende aynısını yazacaktım ama belki pozitiftir ihtiyacı kalmaz diye bekleyeyim dedim trendyolda yarı fiyatına satıyorlar
Aynen canım mesela şuan 5 li prodoctor 145 lira şuan eczaneden aldığı fiyata 10 tane alınır tabi şimdi arkadaş acil bakıcağı için o mecbur aldı da deneyen arkadaşlara önerim . Bende geçen ay aldım 10 tane duruyor

Predictor bile 3lü paketini 300 liraya satıyorlar eczanede tanesi 280 lira şimdi kız yazmış çok şaşırdım

Cidden cok yüksek fiyatlara satıyorlar yazık günah ama inşallah arkadaşın pozitif haberini alırız da içimize su serpilir
Ben trendyoldan alıp stok yapıyordum ovulasyon testlerini gebelik testlerini zaten artık eczanelerden almaya utanır hale gelmiştim gerçekten çok zor bi süreç allah hiç bi kadını bununla sınamasın

Ben trendyoldan alıp stok yapıyordum ovulasyon testlerini gebelik testlerini zaten artık eczanelerden almaya utanır hale gelmiştim gerçekten çok zor bi süreç allah hiç bi kadını bununla sınamasın
Amin benim yaşadığımı bi Allahım bilir ömür boyu anne olamayanların nasıl bir sabrı var

Bende hep ovülasyonu gebeliği 30 lu alıyodum trendyoldan evim denizlide orda kaldı hepsi şuan mecbur aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…