1 2 saat bekleyip yapıcam inşallah atıcam hemenTestini bize de at merakla bekliyorum
280 tl olmuş en son eşim 60 tl ye almıştı kimyasal geneliğiöide bu testte öğrenmiştimHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzne kadar olmuş testin fiyatı merak ettim
Oo maşallah baya artmış280 tl olmuş en son eşim 60 tl ye almıştı kimyasal geneliğiöide bu testte öğrenmiştim
Evet yarın sabaha kadar kendimi yiyip durucam biliyorum mecbur aldım kendime eziyet etmek istemedim kanı beklemeden yapıyım kalbim durucak yoksa burada tavsiye etmese bayanlar aklıma bile almak gelmediOo maşallah baya artmışbende 1 kere geçen sene almıştım 80 tl idi
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz , 1 saat tutsan idrarını yeter , arada su içmeEvet yarın sabaha kadar kendimi yiyip durucam biliyorum mecbur aldım kendime eziyet etmek istemedim kanı beklemeden yapıyım kalbim durucak yoksa burada tavsiye etmese bayanlar aklıma bile almak gelmedi
Hemen haber vericem inşallah tamam bişe içmiyorum lavaboyada çıkmıyorumHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz , 1 saat tutsan idrarını yeter , arada su içme
Ben senden daha cok heyecanlandım telefon elimde bekliyorum test atmanıHemen haber vericem inşallah tamam bişe içmiyorum lavaboyada çıkmıyorum❤
Yaa inanırmısınız test 60 70 olsa 4 5 tane alırdım hem pahalı hem 1 tane yaptığıma deysin mecbur bekliyorum bendeBen senden daha cok heyecanlandım telefon elimde bekliyorum test atmanıyap şunu artıkkk
Sen de haklısınYaa inanırmısınız test 60 70 olsa 4 5 tane alırdım hem pahalı hem 1 tane yaptığıma deysin mecbur bekliyorum bende
Tamam sıkışınca yapıcam o zamanSen de haklısınama sıkıştığında yap direk sonuçta içerde biriken idrar değişmiyor bekledikçe
Kızlar o testleri internetten alın boşa eczanede fazla para vermeyinYaa inanırmısınız test 60 70 olsa 4 5 tane alırdım hem pahalı hem 1 tane yaptığıma deysin mecbur bekliyorum bende
Canım kalbim seninle inşallah pozitifi görürsün bekliyorum heycanlaTamam sıkışınca yapıcam o zaman
Evet bende aynısını yazacaktım ama belki pozitiftir ihtiyacı kalmaz diye bekleyeyim dedimKızlar o testleri internetten alın boşa eczanede fazla para vermeyin
Aynen canım mesela şuan 5 li prodoctor 145 lira şuan eczaneden aldığı fiyata 10 tane alınır tabi şimdi arkadaş acil bakıcağı için o mecbur aldı da deneyen arkadaşlara önerim . Bende geçen ay aldım 10 tane duruyorEvet bende aynısını yazacaktım ama belki pozitiftir ihtiyacı kalmaz diye bekleyeyim dedimtrendyolda yarı fiyatına satıyorlar
Predictor bile 3lü paketini 300 liraya satıyorlar eczanede tanesi 280 lira şimdi kız yazmış çok şaşırdımAynen canım mesela şuan 5 li prodoctor 145 lira şuan eczaneden aldığı fiyata 10 tane alınır tabi şimdi arkadaş acil bakıcağı için o mecbur aldı da deneyen arkadaşlara önerim . Bende geçen ay aldım 10 tane duruyor
Cidden cok yüksek fiyatlara satıyorlar yazık günah ama inşallah arkadaşın pozitif haberini alırız da içimize su serpilirPredictor bile 3lü paketini 300 liraya satıyorlar eczanede tanesi 280 lira şimdi kız yazmış çok şaşırdım
Ben trendyoldan alıp stok yapıyordum ovulasyon testlerini gebelik testlerini zaten artık eczanelerden almaya utanır hale gelmiştimCidden cok yüksek fiyatlara satıyorlar yazık günah ama inşallah arkadaşın pozitif haberini alırız da içimize su serpilir
Amin benim yaşadığımı bi Allahım bilir ömür boyu anne olamayanların nasıl bir sabrı varBen trendyoldan alıp stok yapıyordum ovulasyon testlerini gebelik testlerini zaten artık eczanelerden almaya utanır hale gelmiştimgerçekten çok zor bi süreç allah hiç bi kadını bununla sınamasın
Henüz sıkışmadım yaCidden cok yüksek fiyatlara satıyorlar yazık günah ama inşallah arkadaşın pozitif haberini alırız da içimize su serpilir
Bende hep ovülasyonu gebeliği 30 lu alıyodum trendyoldan evim denizlide orda kaldı hepsi şuan mecbur aldımAynen canım mesela şuan 5 li prodoctor 145 lira şuan eczaneden aldığı fiyata 10 tane alınır tabi şimdi arkadaş acil bakıcağı için o mecbur aldı da deneyen arkadaşlara önerim . Bende geçen ay aldım 10 tane duruyor