Bariz pozitif silik cikmis daha yeni olabilir tebriklerrrr bebiş geliyooorrrr umarım sağlıkla ilerlerrrHanımlar merhaba ilk defa burada bişey paylaşıyorum bana yardımcı olur musunuz bu testlerden ilki dün yaptım alttakini bugün yaptım ikinci çizgi 15 dk içinde belirdi 15 dk da kuruma çizgisi çıkarmı sizce öyle bi çizgi varmış kuruyunca bi çizgi çıkıyomuş sizce hamilemiyim bugün 2. Gün gecikmem
Pozitif görsemdr tam anlamıyla sevinemiyicem yarın doktora gidene kadar daha önce bu sevinci yaşayıp düşük yaptım içim buruk inşallah sizin dualarınız dilekleriniz bana yol olurBariz pozitif silik cikmis daha yeni olabilir tebriklerrrr bebiş geliyooorrrr umarım sağlıkla ilerlerrr
Bende 3 ay önce 8 haftalik bebeğimin kalbi durmuştu gelişmedi ve kurtaj oldum şimdi tekrar hamileyim 5. Haftalık suan daha yeni hakkimizda hayırlısı ne ise rabbim onu versin bizlere sağlıkla kucağımıza almamız dileğiylePozitif görsemdr tam anlamıyla sevinemiyicem yarın doktora gidene kadar daha önce bu sevinci yaşayıp düşük yaptım içim buruk inşallah sizin dualarınız dilekleriniz bana yol olur
Canım prodoctor ve predictor farklı markalar arkadaşın aldığı predictorAynen canım mesela şuan 5 li prodoctor 145 lira şuan eczaneden aldığı fiyata 10 tane alınır tabi şimdi arkadaş acil bakıcağı için o mecbur aldı da deneyen arkadaşlara önerim . Bende geçen ay aldım 10 tane duruyor
Kız yapmadın mı hala testiPozitif görsemdr tam anlamıyla sevinemiyicem yarın doktora gidene kadar daha önce bu sevinci yaşayıp düşük yaptım içim buruk inşallah sizin dualarınız dilekleriniz bana yol olur
PozitifHanımlar merhaba ilk defa burada bişey paylaşıyorum bana yardımcı olur musunuz bu testlerden ilki dün yaptım alttakini bugün yaptım ikinci çizgi 15 dk içinde belirdi 15 dk da kuruma çizgisi çıkarmı sizce öyle bi çizgi varmış kuruyunca bi çizgi çıkıyomuş sizce hamilemiyim bugün 2. Gün gecikmem
Çok sağol yaaa oturdum ağlıyorumPozitifAllahım bin şükür sana sabah doktora koşucam hepinize dualarınız için teşekkür ederim bugün 2.gün gecikmem ona rağmen iyi belirdi yine çizgi
Oh çok şükür , hepimiz rahatladıkPozitifAllahım bin şükür sana sabah doktora koşucam hepinize dualarınız için teşekkür ederim bugün 2.gün gecikmem ona rağmen iyi belirdi yine çizgi
Çok sağol aşşah razı olsun Allah'ım isteyeb herkese sağlıklı evlat nasip etsin sabaha kadar ağlıyıcam şimdi evde tekim zatenÇok sağol yaaa oturdum ağlıyorumo kadar mutlu oldum ki allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla gelsin bebişin
Ağla kız bugun de mutluluktan ağlaÇok sağol aşşah razı olsun Allah'ım isteyeb herkese sağlıklı evlat nasip etsin sabaha kadar ağlıyıcam şimdi evde tekim zaten
Yaaa inş'ALLAH Allahım yarın doktorun ağzından hcgnin normal yükselfiğini duyarım inşallahOh çok şükür , hepimiz rahatladıksağlıkla gelsin minnoş Ocak anneleri grubumuza bekleriz seni
Allahım inşallah çok teşekkür ederimCok sevindim adinizainsallah saglikla buyur
Evet yumurtlama haftam bitmişti üstünden 2 yada 3 gün geçti akıntımın içinde kılcal damar gibi kan geldi leke değil ama akıntının arasında damar gibi hatta korktum bide 2 gündür sırtıma sızı girip duruyodu bunların dışında bişey olmadıPeki belirti diyebileceginiz seyler yasadiniz mi
Hımm ama genede ucuk fiyatlar işteCanım prodoctor ve predictor farklı markalar arkadaşın aldığı predictor
Yaa canım benim çok sevindim darısı başımıza içini ferah tut korkularına esir olma sevincini yaşa. Bende dış gebelik oldum daha önce el yürekte olucak sağlıklımı öğrenene kadar ama inşallah sağlıklıdır bebeğin sıkıca tutunur annesine çok duygulandırdın beniPozitifAllahım bin şükür sana sabah doktora koşucam hepinize dualarınız için teşekkür ederim bugün 2.gün gecikmem ona rağmen iyi belirdi yine çizgi
Sana 6 yıllık evli biri olarak şunu diyebilirim uzun süredir eşimle çok kötüydük aramız 4 5 aydır buz gibiydi bu ay doğum günümdü ve bu ay allah eşimin kalbine bi merhamet verdi bana iyi davrandı çiçek aldı hep mutlu etti ben her gün havalara uçtum ve kimyasal gebelik yaşadığım ayda aynı şekildeydik Kadın mutlu olunca hormonları mükemmel seviyede oluyo 100 tane doktor gezdim bana hep kendi kendinr mutlu olmayı biliceksin dediler seninle alakalı eşindede sende de bişey yok dediler üzüntüye gelmiyo bu güzel yavrular lütfen kendini serbest bırak en umutsuz ve boşverdiğim ay bu aydı inan bana herşey güzel olucakBenimde adete 7 gün kaldı belim ağrıyor cok fazla bize de dua etmeyi unutma senin durumun beni çok etkiledi rabbim bizlere de güzel haberler vermeyi nasip etsin valla bende ağladım
Bu acıyı ancak yaşayan bilir ve bu gebeliğim sağlıklı olursa sadece eşimle ben bilicem asla kimseye söylemiyicem bi kere yaşadım tecrübesiz olduğum için bana taşıyamadın gözüyle baktılar hepYaa canım benim çok sevindim darısı başımıza içini ferah tut korkularına esir olma sevincini yaşa. Bende dış gebelik oldum daha önce el yürekte olucak sağlıklımı öğrenene kadar ama inşallah sağlıklıdır bebeğin sıkıca tutunur annesine çok duygulandırdın beni