Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım hayırlı olsunKızzlarrr bakarmısınızzz hamilelik varmıı anında iki çizgi oluştu
VaaarKızzlarrr bakarmısınızzz hamilelik varmıı anında iki çizgi oluştu
Çok teşekür ederimmm yarın kan vericem inşallah vitamin veriyorlarmı acaba ben mi istemeliyimVar canım hayırlı olsun
Çok teşekkür ederimmm yarın kan vericem inşallah bakalım şuan tam emin olamıyoeum kanda daha net içime sincekDaha ne olsun tebrik ederim
Kadın doğumamı gitmem gerek folik asit içinHayırlı olsun folik asit kullanmıyorsanız doktorun önerdiği bi tanesini alırsınız ama tek bi folik asit harici devlet karşılamıyor. Devletin karşıladığı da ağır geliyor çok fazla folik asit var çünkü
Birde bende guatır var onun için ilaç kullanmıyorum ama doktora onudamı söylemem gerekiyorKadın doğumamı gitmem gerek folik asit için
Eczaneden de alabilirsiniz doktor yazmıyor dediğim gibi öneri veriyor sadece. Ben Elenatal 1 kullanıyorum memnunumKadın doğumamı gitmem gerek folik asit için
Tabii bi kan testi vermeniz lazım sadece hcg değil tüm kan değerlerinize bakacaklarBirde bende guatır var onun için ilaç kullanmıyorum ama doktora onudamı söylemem gerekiyor
Ya birde size birşey sormak istiyoeum cinsel ilişkiye giriliyormu herhangi bir sakıncası olurmuEczaneden de alabilirsiniz doktor yazmıyor dediğim gibi öneri veriyor sadece. Ben Elenatal 1 kullanıyorum memnunum
Onu doktorunuz bilir, ilk 3 ayda bebek tutunmaya çalıştığı ve düşük riski yüksek olduğu için kasılmalar etkileyebilir diyen doktor da var etkilemez diyen doktor da var.Ya birde size birşey sormak istiyoeum cinsel ilişkiye giriliyormu herhangi bir sakıncası olurmu
Acilden verirseniz folik asit vermezler diye biliyorum kadın doğum doktoru veriyor genelde yada sağlık ocağında da verilirÇok teşekür ederimmm yarın kan vericem inşallah vitamin veriyorlarmı acaba ben mi istemeliyim