- 14 Ocak 2020
- 34
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi Duygumelek3452
İçinizi rahat tutun benim doktorum bi bebek sağlıklıysa ne olursa olsun gelir dğnyaya demiştiBence de olmaz da tek korkum kasiklarimdaki şiddetli kasılmalar umarım bisey olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçinizi rahat tutun benim doktorum bi bebek sağlıklıysa ne olursa olsun gelir dğnyaya demiştiBence de olmaz da tek korkum kasiklarimdaki şiddetli kasılmalar umarım bisey olmaz
Inşallah öyledir canım teşekkür ederim ilk kez olduğu için burda sizinle paylaşıp bilgi alışverişi yapmak içimi çok rahatlatiyorİçinizi rahat tutun benim doktorum bi bebek sağlıklıysa ne olursa olsun gelir dğnyaya demişti
Inşallah öyledir canım teşekkür ederim ilk kez olduğu için burda sizinle paylaşıp bilgi alışverişi yapmak içimi çok rahatlatiyor
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsınArkadaşlar bugün kan testi yaptım hamileymişim rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu![]()
Amiiin inşallah canım sagolHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın![]()
Selam arkadaşlar kulübe yeni üye oldum. Bugün ilk defa gebelik testi yaptım 3 gün geciktim test sonucuma göre hamilemiyim değil miyim anlayamadım 2. Çizgi çok silik çıktı. Sizlerden yorum alabilir miyim
Daha önce yine böyle olmuştu hamileydim ancak 8 haftada malesef düşükle sonuçlandı şimdi 1 buçuk ay sonrasında tekrar böyle oldu ama şuanda karantina vs hastaneye gidemiyorumBenimde böyle cıktı 5. Gün kan verdim hamileyim canım
Aynı durumdayız bende hala hastaneye gidemedm normalde hemen gidip folik asit başlamam gerekiyor ama gidemiyorum alah hayretsin sonumuzuDaha önce yine böyle olmuştu hamileydim ancak 8 haftada malesef düşükle sonuçlandı şimdi 1 buçuk ay sonrasında tekrar böyle oldu ama şuanda karantina vs hastaneye gidemiyorum
Amin inşallah ben folikasit kullanıyordum zaten devam ediyorum sende başlayabilirsin eczaneden temin edip zaten hamilelik öncesinde başlanması gerekiyormuş bende ilk hamileliğimde bilmiyordumAynı durumdayız bende hala hastaneye gidemedm normalde hemen gidip folik asit başlamam gerekiyor ama gidemiyorum alah hayretsin sonumuzu
Bir-kac gün E gidicem inşallah o zaman a kadar bi sorun olmaz heraldeAmin inşallah ben folikasit kullanıyordum zaten devam ediyorum sende başlayabilirsin eczaneden temin edip zaten hamilelik öncesinde başlanması gerekiyormuş bende ilk hamileliğimde bilmiyordum
Amin inşallah ben folikasit kullanıyordum zaten devam ediyorum sende başlayabilirsin eczaneden temin edip zaten hamilelik öncesinde başlanması gerekiyormuş bende ilk hamileliğimde bilmiyordum
Değeriniz kaç çıktı sizin ve sat ne kadar geçmişti yaptığınızdaArkadaşlar bugün kan testi yaptım hamileymişim rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu![]()
Değerime baktırmadım günümü geçtiği için doktorum ultrasonla baktıDeğeriniz kaç çıktı sizin ve sat ne kadar geçmişti yaptığınızda
Evet gittim pazartesi ağrılarım vardı 2 ay öncesinde düşük yaptığım için doktorumu aradım gelmemi söyledi keseyi gördük şimdilik bir sorun yok haftaya tekrar gideceğim bakalım hayırlısıMerhaba gittiniz mi doktora acaba, açtığınız başlığı baştan sona okudum merak ettim sizi
Keseyi gördüğünüze göre adetiniz baya geçti sanırımEvet gittim pazartesi ağrılarım vardı 2 ay öncesinde düşük yaptığım için doktorumu aradım gelmemi söyledi keseyi gördük şimdilik bir sorun yok haftaya tekrar gideceğim bakalım hayırlısı![]()
Evet 2 nisan beklenen adet günümdüKeseyi gördüğünüze göre adetiniz baya geçti sanırım
Benimde 11 nisandı acaba gitsem gözükür müEvet 2 nisan beklenen adet günümdü
Evet gittim pazartesi ağrılarım vardı 2 ay öncesinde düşük yaptığım için doktorumu aradım gelmemi söyledi keseyi gördük şimdilik bir sorun yok haftaya tekrar gideceğim bakalım hayırlısı![]()