• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

Selam arkadaşlar kulübe yeni üye oldum. Bugün ilk defa gebelik testi yaptım 3 gün geciktim test sonucuma göre hamilemiyim değil miyim anlayamadım 2. Çizgi çok silik çıktı. Sizlerden yorum alabilir miyim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 22
Daha önce yine böyle olmuştu hamileydim ancak 8 haftada malesef düşükle sonuçlandı şimdi 1 buçuk ay sonrasında tekrar böyle oldu ama şuanda karantina vs hastaneye gidemiyorum
Aynı durumdayız bende hala hastaneye gidemedm normalde hemen gidip folik asit başlamam gerekiyor ama gidemiyorum alah hayretsin sonumuzu

Aynı durumdayız bende hala hastaneye gidemedm normalde hemen gidip folik asit başlamam gerekiyor ama gidemiyorum alah hayretsin sonumuzu
Amin inşallah ben folikasit kullanıyordum zaten devam ediyorum sende başlayabilirsin eczaneden temin edip zaten hamilelik öncesinde başlanması gerekiyormuş bende ilk hamileliğimde bilmiyordum

Amin inşallah ben folikasit kullanıyordum zaten devam ediyorum sende başlayabilirsin eczaneden temin edip zaten hamilelik öncesinde başlanması gerekiyormuş bende ilk hamileliğimde bilmiyordum

Merhaba gittiniz mi doktora acaba, açtığınız başlığı baştan sona okudum merak ettim sizi

Back