• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

Merhaba benimde adetime 7 gün vardı kan verdim gebelik çıkmadı .bugun adetime 2 gün var gebelık testi yaptık silik çıktı anlamadım 😔bana da yardımcı olurmusnuz acaba

Eklentiler

• 875D300E-C431-412D-8344-7E42DD2CDE02.jpeg
    875D300E-C431-412D-8344-7E42DD2CDE02.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 97
Selam arkadaşlar kulübe yeni üye oldum. Bugün ilk defa gebelik testi yaptım 3 gün geciktim test sonucuma göre hamilemiyim değil miyim anlayamadım 2. Çizgi çok silik çıktı. Sizlerden yorum alabilir miyim
Hamılesın bence hemen kan ver yarın acile gidip hamılelık şüphem var adetım gecıktı 10gun baska hastalıgım ıcın ılac ta kullanıyorum eger hamıleysen kesicem dersen hemen kan alıyorlar ve 1.5saat sonraya sonucu alıyorsun, ben bugun oyle yaptımm bana da burdakı arkadaslar önerdi sağolsunlar işe yaradı🙏🏻

Slm.benimde adetime 3-4gün var bugün hamilelik testi yaptım resimdeki gibi silik cıktı sizce sevinmek icin erkenmi.ama aynı testten 3 gün once yapmıştım sadece tek cizgiydi silik bile cikmamiştı ikinci cizgi

Eklentiler

• 20200309_203800.jpg
    20200309_203800.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 64
Selam arkadaşlar kulübe yeni üye oldum. Bugün ilk defa gebelik testi yaptım 3 gün geciktim test sonucuma göre hamilemiyim değil miyim anlayamadım 2. Çizgi çok silik çıktı. Sizlerden yorum alabilir miyim
İnş hamilesinizdir bende bugün sabah yaptım ama anlayamadım benimkinede bakarmısınız

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    105,3 KB · Görüntüleme: 46
  • image.jpeg
    image.jpeg
    96,1 KB · Görüntüleme: 68
Yaa bende bugün test yaptım adetim 1 gün geçti bakar mısınız acaba?

Eklentiler

• IMG-20200329-WA0032.jpeg
    IMG-20200329-WA0032.jpeg
    95,6 KB · Görüntüleme: 80
Canım karanlıkta çektiğindaha silik normal çektiğin daha net ikisini aynı zamanda mi yaptın ilk yaptığın benimkine benziyorda bu arada hayırlı olsun sağlıkla al kucağına 🥰 inşallah bende de vardır 🤲

Benim adetim şuan 3 gün geçti tekrar test yaptım yine çift çizgi cıktı doktora hemen gitmeli miyim virüsten dolayı açıkçası istemiyorum gitmek ne yapayım hemen gitmeli miyim

Benim adetim şuan 3 gün geçti tekrar test yaptım yine çift çizgi cıktı doktora hemen gitmeli miyim virüsten dolayı açıkçası istemiyorum gitmek ne yapayım hemen gitmeli miyim
Yok bence hemen gitmeyin ne olur ne olmaz virüs olaylarında neler duyuyoruz neler. Biraz geç öğrenmiş olmanın size ne zararı olabilir ki

Back