- 9 Mart 2019
- 893
- 1.481
- 113
- 38
- Konu Sahibi Duygumelek3452
Olabilir. İçinde sarı renk olması benimde dikkatimi çekti. Yarın tekrar yapacağım. TeşekkürlerBence testi tekrarlasan daha iyi olur bozuk gibi görüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir. İçinde sarı renk olması benimde dikkatimi çekti. Yarın tekrar yapacağım. TeşekkürlerBence testi tekrarlasan daha iyi olur bozuk gibi görüyorum
Rica ederim sanırım fazla idrar damlatmışsınOlabilir. İçinde sarı renk olması benimde dikkatimi çekti. Yarın tekrar yapacağım. Teşekkürler
Aslında tam 4 damla damlamıştım ama.. yarına kaldı artık. Yine bekle bekleRica ederim sanırım fazla idrar damlatmışsın
İnşallah vardır sağlıkla kucağına alırsınAslında tam 4 damla damlamıştım ama.. yarına kaldı artık. Yine bekle bekle![]()
Merhaba benimde adetime 7 gün vardı kan verdim gebelik çıkmadı .bugun adetime 2 gün var gebelık testi yaptık silik çıktı anlamadımbana da yardımcı olurmusnuz
Hamılesın bence hemen kan ver yarın acile gidip hamılelık şüphem var adetım gecıktı 10gun baska hastalıgım ıcın ılac ta kullanıyorum eger hamıleysen kesicem dersen hemen kan alıyorlar ve 1.5saat sonraya sonucu alıyorsun, ben bugun oyle yaptımm bana da burdakı arkadaslar önerdi sağolsunlar işe yaradıSelam arkadaşlar kulübe yeni üye oldum. Bugün ilk defa gebelik testi yaptım 3 gün geciktim test sonucuma göre hamilemiyim değil miyim anlayamadım 2. Çizgi çok silik çıktı. Sizlerden yorum alabilir miyim
Baya bayaa belirgin görünüyo bence bi kan testi yaptırınSlm.benimde adetime 3-4gün var bugün hamilelik testi yaptım resimdeki gibi silik cıktı sizce sevinmek icin erkenmi.ama aynı testten 3 gün once yapmıştım sadece tek cizgiydi silik bile cikmamiştı ikinci cizgi
BaBaya bayaa belirgin görünüyo bence bi kan testi yaptırın
Bu laboguick marka testti onda belirgin cikti arkasından baska bir marka testle yaptım silik cızgi varla yok arasıydı.en iyisi günümü bekliyim 3 gün kaldı.Baya bayaa belirgin görünüyo bence bi kan testi yaptırın
Selam arkadaşlar kulübe yeni üye oldum. Bugün ilk defa gebelik testi yaptım 3 gün geciktim test sonucuma göre hamilemiyim değil miyim anlayamadım 2. Çizgi çok silik çıktı. Sizlerden yorum alabilir miyim
İnş hamilesinizdir bende bugün sabah yaptım ama anlayamadım benimkinede bakarmısınızSelam arkadaşlar kulübe yeni üye oldum. Bugün ilk defa gebelik testi yaptım 3 gün geciktim test sonucuma göre hamilemiyim değil miyim anlayamadım 2. Çizgi çok silik çıktı. Sizlerden yorum alabilir miyim
Bence hamilelik var canım yarın tekrarla istersen testiYaa bende bugün test yaptım adetim 1 gün geçti bakar mısınız acaba?
Canım karanlıkta çektiğindaha silik normal çektiğin daha net ikisini aynı zamanda mi yaptın ilk yaptığın benimkine benziyorda bu arada hayırlı olsun sağlıkla al kucağınaSelam arkadaşlar kulübe yeni üye oldum. Bugün ilk defa gebelik testi yaptım 3 gün geciktim test sonucuma göre hamilemiyim değil miyim anlayamadım 2. Çizgi çok silik çıktı. Sizlerden yorum alabilir miyim
Bence pozitif çok bilmem amaYaa bende bugün test yaptım adetim 1 gün geçti bakar mısınız acaba?
Yok bence hemen gitmeyin ne olur ne olmaz virüs olaylarında neler duyuyoruz neler. Biraz geç öğrenmiş olmanın size ne zararı olabilir kiBenim adetim şuan 3 gün geçti tekrar test yaptım yine çift çizgi cıktı doktora hemen gitmeli miyim virüsten dolayı açıkçası istemiyorum gitmek ne yapayım hemen gitmeli miyim
Bence de olmaz da tek korkum kasiklarimdaki şiddetli kasılmalar umarım bisey olmazYok bence hemen gitmeyin ne olur ne olmaz virüs olaylarında neler duyuyoruz neler. Biraz geç öğrenmiş olmanın size ne zararı olabilir ki