• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

Bunu okuduğum gece acike gittim kan testinde beta hcg 0.0 çıktı bugünde sağlık ocağına gittim beta hcg 0.7 çıktı hala adet olmadım ama sizce ümitlenmelimiyim doktor 1 hafta daha hasta olmazsan tekrar test yapalım dedi çok moralim bozuluyor negatifleri görünce okumadığım forum kalmadı :KK43:(((
Kötü konuşmak istemiyorum ama sınır 10 diyorlar yakın olsaydı belki kafa karıştırabilirdi. 😔 inşallah bir mucize olsun ama hayal kırıklığına uğramanızi istemem. Testte de biraz dağınık geldi bana 2. Çizgi yani test bozuk olabilir. 🤗💐

Kötü konuşmak istemiyorum ama sınır 10 diyorlar yakın olsaydı belki kafa karıştırabilirdi. 😔 inşallah bir mucize olsun ama hayal kırıklığına uğramanızi istemem. Testte de biraz dağınık geldi bana 2. Çizgi yani test bozuk olabilir. 🤗💐
Teşekkür ederim keşke herkes fikirlerini paylaşsa sizin gibi bebek sahibi olmak isteyen herkese eminim çok iyi geliyor yorumlar iyi de olsa kötü de olsa çok teşekkür ederim ❤️🌷

Teşekkür ederim keşke herkes fikirlerini paylaşsa sizin gibi bebek sahibi olmak isteyen herkese eminim çok iyi geliyor yorumlar iyi de olsa kötü de olsa çok teşekkür ederim ❤🌷
Negatifi bir an önce öğrenip kabullenip diğer aya konsantre olmak lazım. Umut asla yitirilmemeli. Doğru zaman beklenmeli. Bekliyoruz. Tevekküldeyiz. 🤲🏻

Ilk gebelikler de sıkıntılı olabiliyor. Benim başıma geldiği zaman öğrendim ki, meğer çevremde bir çok kişinin başına (farklı sebeplerle) gelmiş. Hemen 2 ay sonrasına tekrar hamile kaldım ve 2018 de dünyaya getirdim çok şükür. Hatta şimdi ikincisi yolda... üzülmeyin, vaktini bekliyordur.

Ilk gebelikler de sıkıntılı olabiliyor. Benim başıma geldiği zaman öğrendim ki, meğer çevremde bir çok kişinin başına (farklı sebeplerle) gelmiş. Hemen 2 ay sonrasına tekrar hamile kaldım ve 2018 de dünyaya getirdim çok şükür. Hatta şimdi ikincisi yolda... üzülmeyin, vaktini bekliyordur.
Sizin başınıza ne geldi peki

Sat 8. Hafta olmasına rağmen, 6 hafta da gelişimi durmuştu. Kalp atışını da duyamadık ve operasyon yapıldı.

Benimde 8 haftalıktı ama 5 buçuk haftalıkken gelişimi durdu ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü kanamayla rahimin temizleneceğini söyledi doktorum ama şuan için ne kadar süre sonrasında tekrar hamile kalacağımla ilgili birşey söylemedi

Benimde 8 haftalıktı ama 5 buçuk haftalıkken gelişimi durdu ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü kanamayla rahimin temizleneceğini söyledi doktorum ama şuan için ne kadar süre sonrasında tekrar hamile kalacağımla ilgili birşey söylemedi

Aynı durumu yaşamışız fakat ben hemen operasyon yaptirdim. kasim ayıydı operasyon yapıldı, ocak ayında da tekrar hamile kaldim ve sağlıklı bir sekilde doğum gerçekleşti. Darısı en kısa zamanda senin ve isteyen herkesin başına inşallah 🤲

Arkadaşlar merhaba. Sizce gebelik var mı? Hemen kalkıp acile gidip kan vericem çok heyecanlandım

Eklentiler

• 20200209_210937.jpg
    20200209_210937.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 88
Back