• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi yaptım..İkinci çizgi silik.Hamile olabilir miyim?

Merhaba regl günüm 12 geçti hamilelik beklemiyordum ancak test yaptım baktığımda sonuç negatifti ve üstünden bir kaç saat geçti silik belirli belirsiz ince bir ikinci çizgi var hamile olma ihtimalim var mı? acil yanıtlarsanız çok mutlu olurum

Eklentiler

• _20161109_044217.JPG
    _20161109_044217.JPG
    30,4 KB · Görüntüleme: 970
Son düzenleme:
Canım bende de ilk silik çizgi cıktı 3 gün sonra yine. Test yaptım iki çizgi cikti hastaneye gittim 2 aylık hamileyim sende hamilesin galiba

Kızlar sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_6469.JPG
    IMG_6469.JPG
    69,6 KB · Görüntüleme: 851
Merhaba. 3 tane hamilelik testi yaptım. 3ün de de silik çıktı ikinci çizgi. Hafif mide bulantısı ve baş dönmesi de var. adetim 5 gün gecikti. 13ü olmam lazımdı. 13ü küçük çok küçük bi kan lekesi oldu. sonra hiç olmadı. Hamile olma ihtimalim ne ?

Merhaba. 3 tane hamilelik testi yaptım. 3ün de de silik çıktı ikinci çizgi. Hafif mide bulantısı ve baş dönmesi de var. adetim 5 gün gecikti. 13ü olmam lazımdı. 13ü küçük çok küçük bi kan lekesi oldu. sonra hiç olmadı. Hamile olma ihtimalim ne ?
Bence vardır canım hemde 3 ünde de çıkmış tebrik ederim :) benim.adetime bir kaç gün vardı silik çıkmıştı sonra hemen kan verdim kanda da çıktı genede emin olmak.icin kan testi yaptir tekrar hayırlı olsun :)

arkadaslar merhaba bayadir takip ediorum bu sayfayi ama yeni uye oldum ben 1 ay once dusum yaptim 2 haftalik ya vardi ya yokdu simdi adetimden 3 gun geccdi dub test yaptm cok az bkledim visi cikmadi sonra bakdim cok silik vardi isikda gzukuidu ama gecenki gebeligindeki uasadigim cogu seyi yasiorum sizce ne ypim bi kac gun sonra bidami test yapsam

Kızlar test bozuk mu ilk 15 dk bu şekildeydi sonra bu kırmızılıklar gitti negatif oldu

Eklentiler

• IMG_20170826_024712_012.jpg
    IMG_20170826_024712_012.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 732
3 tane test yapdim ikisi silik cikti digerinde hic bisey cikmadi.. biri 2 dakaka icinde oldu digeri yine ayni sekilde. ögleden sonra gittim kan testi yapirdim negatif cikti :KK43:((((
Canım bundan 7 ay önce de ben yaşadım buna benzer bir durum benim adetim 11 gün gecikti aha dedim kesin hamileyim ama spiralim var yani
Eltimin de bir gün geçmişti aynı gün test yaptık benimki negatif onunki pozitif çıktı zeynebimizin gelmesine 2 ay kaldı allahın izniyle

Kızlar yeni üyeyim.resme bakar mısınız hamile miyim?

Eklentiler

• IMG-20171006-WA0001.jpg
    IMG-20171006-WA0001.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 588
canım 2.çizgi silikse hamilesin demek zaten testtede yazıyor ama adetin yakınsa da öyle cıkabiliyor
Benim adetim gecikti ve ben test yaptim biri silik cizgi cikti 1 hafta sonra ikinci testi yaptim kip kirmizi iki cizgii ciktii sizcee ve en son 11 aralikta adet oldum daha da olmadim

Benim adetim gecikti ve ben test yaptim biri silik cizgi cikti 1 hafta sonra ikinci testi yaptim kip kirmizi iki cizgii ciktii sizcee ve en son 11 aralikta adet oldum daha daolmadim

Benim adetim gecikti ve ben test yaptim biri silik cizgi cikti 1 hafta sonra ikinci testi yaptim kip kirmizi iki cizgii ciktii sizcee ve en son 11 aralikta adet oldum daha daolmadim
günün geçmiş testte pozitif günün 9 gün geçmiş dr gitsen kese gözükür artik

Back