• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi ne zaman belli olur. Lütfen çok acilll

UgurBocegim 29 09 05 09

Hayat paylaştıkça güzeldir
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
255
1
318
Bingöl
Arkadaşlar çok rahatsızım. Dr.a gittim Sinüzit varmış.İlaç kullanacağım 20 günlük bir tedavi öngörülüyor.Ancak adetim 4 gün gecikti. Test aldım ama ne kadar sürede hamile olup olmadığım anlaşılır.Ben hamile olmadığımı düşünüyorum da kazara hamile kalan çok arkadaşım oldu.Kendimi çok kötü hissediyorum İlaç kullanmam da gerekli ama ne kadar hasta da olsam test yapmadan ilaç kullanmam. Bilen bir arkadaş varsa adetten ne kadar süre geçerse hamilelik belli olur.İlaç kullanmam buna bağlı :1hug:a.s.

Benim idrarda tam adet günümde çıkmıştı hatta birkaç gün önce çıkanda var.Ama adetten 5,6 gün sonra çıkanda var arkadaşlara katılıyorum eğer hamileysen kan testinde kesin belli olur kısa sürede çıkar sonucu.Piyasadaki testlerin hcg ölçme hassasiyeti farklı o yüzden kesin birşey demek güç.

adet döneminden 2-3 gün önce bile anlasilir
uygulayin aldiginiz testi sonucu görürsünüz

idrar testi içinmi diyorsunuz? ama yanlış sonuç olabiliyormuş dr lar öle söylüyor. erken uygulama veya gebeliğin çok yeni olması idrar testinde yanlış sonuç verebilir diyorlar. ve lütfen haklı olsunlar çünkü yarın adet tarihim ve bugün dayanamadım test yaptım (idrar testi) negatif sonuç. ama hala bir ümidim var :58:

Back