- 31 Ekim 2019
- 184
- 325
- 27
-
- Konu Sahibi Girlpower22
Hepsi ayrı ayrı demi kuzum bide hangisi ne zaman yapıldıMerhabalar benim reglim 3 gün gecikti hiçbir adet belirtim yok. 3 gündür ovülasyon testlerim bu şekilde çıkıyor ama gebelik testinde bir şey yok. Bu ne demek olabilir çok kafam karıştı...
Mavi olan ovülasyon testi.
O dediğin şey öyle olmuyo işte bekliyorsun istiyorsun bir olma ihtimali bile olduğunda test yapıyorsun ve başkalarından da destek almak yardım almak istiyorsun kendini rahatlatmak için yani sandığınız gibi olmuyo o en iyi ben bilirimSürekli benzer konular açıyorsunuz. Adetiniz geciktiyse kan verin, gecikmediyse bekleyin geçsin öyle kan verin. Bu şekilde strese girersiniz ve stres gebelik öncesi de istenen bi durum değildir.
Aynen o kadar iyi dedinizki bende yazıyorum konu ya cevap vermiyorlar insan birinden iyi yada kötü birşey duymak istiyorO dediğin şey öyle olmuyo işte bekliyorsun istiyorsun bir olma ihtimali bile olduğunda test yapıyorsun ve başkalarından da destek almak yardım almak istiyorsun kendini rahatlatmak için yani sandığınız gibi olmuyo o en iyi ben bilirim
Evet en iyi siz bilirsiniz. Ben yıllardır tedavi görüyorum çocuk için ama tecrübemi söyleyemem. Çünkü siz e iyisini bilirsiniz.O dediğin şey öyle olmuyo işte bekliyorsun istiyorsun bir olma ihtimali bile olduğunda test yapıyorsun ve başkalarından da destek almak yardım almak istiyorsun kendini rahatlatmak için yani sandığınız gibi olmuyo o en iyi ben bilirim
Kaç yıllardır görüyorsunuzEvet en iyi siz bilirsiniz. Ben yıllardır tedavi görüyorum çocuk için ama tecrübemi söyleyemem. Çünkü siz e iyisini bilirsiniz.
Sağlık ocağı 15 gün gecikmeden kan tahlili yapmıyor.Sürekli benzer konular açıyorsunuz. Adetiniz geciktiyse kan verin, gecikmediyse bekleyin geçsin öyle kan verin. Bu şekilde strese girersiniz ve stres gebelik öncesi de istenen bi durum değildir.
Ovülasyon olanı bugün yaptım 3 gündür yapıyorum bu şekilde çıkıyor. Erken gebelik olanı dün yaptım diğer kaset testi bugün yaptım. Kafam çok karıştı inanın.Hepsi ayrı ayrı demi kuzum bide hangisi ne zaman yapıldı
15 gün çok fazla. Bikaç gün daha bekleyip acilden kan ver. İlaç içmem lazım gebelik şüphem var dersin. Varsa çıkar zaten geciktikten sonra.Sağlık ocağı 15 gün gecikmeden kan tahlili yapmıyor.
Yıllardır tedavi görüyorsan halden de heyecandan da anlarsınEvet en iyi siz bilirsiniz. Ben yıllardır tedavi görüyorum çocuk için ama tecrübemi söyleyemem. Çünkü siz e iyisini bilirsiniz.
Ay bende de silik çizgi çıktı ovl. Testinde olabilir mi dersinAynen o kadar iyi dedinizki bende yazıyorum konu ya cevap vermiyorlar insan birinden iyi yada kötü birşey duymak istiyor
Merhabalar benim reglim 3 gün gecikti hiçbir adet belirtim yok. 3 gündür ovülasyon testlerim bu şekilde çıkıyor ama gebelik testinde bir şey yok. Bu ne demek olabilir çok kafam karıştı...
Mavi olan ovülasyon testi.
Efekt faaln vermedim biraz karanlık çıkmısVar gibi ama cizgi cubgu oteyem kaymiş biraz ?Mavis222
Yok efekt i demiyorum.Efekt faaln vermedim biraz karanlık çıkmıs
Kanda çıkmadıYok efekt i demiyorum.
Cizgilerin yeri biraz kayik gibi ama cubuk kaymis olabilir.
Bir daha yapsan yarin dahs net olur
Sürekli benzer konular açıyorsunuz. Adetiniz geciktiyse kan verin, gecikmediyse bekleyin geçsin öyle kan verin. Bu şekilde strese girersiniz ve stres gebelik öncesi de istenen bi durum değildir.