Sağlıcakla Al kucağına inşallahEvet inşallah ilk bebişim olucak
Hangi şehirdesinizİnşallah çok teşekkür ederim
Mersiin candır ya çalışıyor musunuzMersin
Naptınız sonuçlandı miMersin
Kan vermiş miydinMerhaba evet benim sonucum pozitif çıktı ama gecikmenin 4. Günü akşam ben regli oldum doktor pazartesi tekrar kan tahlili yaptır dedi
Merhaba inşallah hayırlısı ile sağlıcakla kucagina alırsın.Kızlar yardiiim.. adetime üç gün var erken gebelik testi yaptım 2 çizgi silik çıktı hamile miyimdir
Canım benim de öyleydi hamileymisimMerhaba inşallah hayırlısı ile sağlıcakla kucagina alırsın.
Birşey sormak istiyorum 6 ay önce adetin son günü beraberligim oldu 1 hafta sonra kan testi 489 çıktı kimyasal oldu bu ay yine adetin 6 ncı günü beraber oldum bugün 8 ncı günüm biteli adetim bittiğinin 3 gününden bugüne sol kasik agrisi batima oluyordu ve sonradan sağ kasigim başladı gün içinde ağrı gelip gidiyor çok hafif ama sanki adet olacakmış gibi midem bı tuhaf içimde bı boşluk değişiklik oluyor arada anlamadım sence neden oliyordur bir bilgin var mı
Ama başka bir belirti yok sadece kasıklarıma gün içinde ağrı atınca hafif bacağıma vuruyor aceba bende hamilemiyim ki ay bak heyecan yaptım ve sence adetimi beklemiliyimCanım benim de öyleydi hamileymisim
Ne kadar var adeteAma başka bir belirti yok sadece kasıklarıma gün içinde ağrı atınca hafif bacağıma vuruyor aceba bende hamilemiyim ki ay bak heyecan yaptım ve sence adetimi beklemiliyim
14 günNe kadar var adete
Beklrmek zor biliyorum ama beklesen iyi olur daha varmış14 gün
Tamam talim teşekkür ederim rabbim gönlüne göre sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBeklrmek zor biliyorum ama beklesen iyi olur daha varmış
Kuruma çizgisi gibi test de bozuk olabilir tekrarlayın istersenizKızlar merhaba aranıza yeni katıldım acaba teste bakabilir misiniz 6 gün falan var regl olmama
Teşekkür ederimKuruma çizgisi gibi test de bozuk olabilir tekrarlayın isterseniz