Canım bi tane yaptım geçen hafta hiç bişey yoktu bunda böyle çıktı ama yaparsam filan atarim yenidenBaşka test var mı elinde merak ettim
Valla canım bende düşünüyorum, bi düşük bi kimyasal gebelik geçirdim maalesef, şu an adete 4 gün var, bakalım hayırlısıIkinci çocuk düşünüyoruz inşallah olur nasip, sırt bel kasik ağrılarım var anlayamadim oğlanda olmuş muydu hatırlayamiyorum
Test yaptın mi sen inşallah Allah gönlüne göre versin güzel hayırlı evlatların olsunValla canım bende düşünüyorum, bi düşük bi kimyasal gebelik geçirdim maalesef, şu an adete 4 gün var, bakalım hayırlısı
Canım alttakinde görünüyor ya sanki ikisini hangi aralıklarla yaptınTest yapmıştım atayım sana
Canım alttakinde görünüyor ya sanki ikisini hangi araliklarlaTest yapmıştım atayım sana
Ikimiz de adeti bekleyeceğiz öyleyse ilk çocuğun muuSilik olanı Perşembe günü, diğerini de cuma yaptım
Evet canım, aslında iki kaybım var, birini 3 aylıkken diğerini 1 aylıkken kaybettimCanım alttakinde görünüyor ya sanki ikisini hangi araliklarla
Ikimiz de adeti bekleyeceğiz öyleyse ilk çocuğun muu
Silik olanı Perşembe günü, diğerini de cuma yap
Her hangi bir belirti var miSilik olanı Perşembe günü, diğerini de cuma yaptım
Kahverengi miydi lekenKasık ağrım var, dün hafif lekelenmem oldu sebebini bilmiyorum, salı günü kan vercem inşallah