Canım benim ilk gebeligimde olmuştu normaldir inşallah canını sıkma şimdi dört yaşında oglukAynen canım, tam kahverengi değil, pembe de değil ama rengi koyuydu
Sen istersen yarın bir sağlık ocağına gitAma benim ilk hamileliğimde hiç olmamıştı kafam karıştı
Kimyasal gebelik olduğunu nasıl anladınız pekiYarın gitmek istemiyorum aslında, ikinci gebeliğimi çok düşük bir değerle öğrenmiştim, o yüzden salıyı bekliycem
Çok geçmiş olsun inşallah bir daha yasamazsinizBenim adetime 4 gün varken gittim kan verdim değer 1.92'di bi kaç gün sonra 42 oldu iki gün sonra 16'ya düştü ve kanamam başladı
Yaşınız kaç çalışıyor musunuzBaşka test var mı elinde merak ettim
Çarşamba adet olmam gerek olmazsam cuma veririm canım kaniÇok sağol canım
Sen ne zaman kan tahlili vercen
Yaş 21, çalışmıyorum KPSS'ye hazırlanıyorum siz
Arapça, zor mu sizin çalışma sahanizSizin branş?
Benimde aynı böyleydi yüzde doksan hamilesinKızlar yardiiim.. adetime üç gün var erken gebelik testi yaptım 2 çizgi silik çıktı hamile miyimdir
Inşallah canım kasik bel ağrısı yaşıyorum adet olacak gibi sizin doğum gerçekleşti mi bekleyeyim adet olmazsam kan veririmBenimde aynı böyleydi yüzde doksan hamilesinbence hiç test ile uğraşma kan ver direk çünkü her şekilde kan ver diyecek doktorun
Kaç puanla alım yapiyolarValla bölüm olarak zorlanmıyorum, stajda da zorlanmadım, sadece anatomi dersi biraz zor, çalışma hayatım nasıl olur, hiç bir fikrim yok