Evet doğru anladınız. Adet öncesi testlerin ne kadar yanılttığını, doğru çıkmadığını bilmenizi isterimAdetin 2gun gecti ve sen test yapmadin.Dogru mu anladim? Sabirsiz kardesim.
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse aynı. Test yapmadan bilemezsin maalesef ilk idrarınla yapsan veya daha sağlam kan tahlili yaptırsan çıkar aslında. Bende 2 gün gecikmeyle kanda hcg 547 çıktı. Mide bulantısı hamileliğin genelde 8.haftasında başlar yani miden bulanmaya başladığında büyük ihtimalle hamile olduğunu çoktan öğrenmiş olursun. Allah gönlüne göre versin.Merhaba ben hamile kalmayı çok isteyen heyecanlı biraz da sabırsız bir kardeşinizimBu Ay ovulasyon günümüzün tamamını değerlendirdik ilişki haftamın sonunda ise sadece geceleri uyumadan midem bulandı yataktan kaldıracak kadar yoğun (hiç çıkaramadım) ve ilk kez böyle beni kıvrandıran gaz sancısı çektim şeyimin tam üzerinden başlayan karnıma kadar çıkan bir şişkinliğim de eklendi. Sürekli olarak beyaz akıntım var o kadar çok ki gelirken hissediyorum (normalde sadece ovu dönemi olurdu) Şimdi ise adet olmadım henüz çok yeni 2 gün geciktim. Ama az önce alt karnım ağrımaya başladı bazı arkadaşlar hamile olduklarında da adet olur gibi (alt karın ağrısı) yaşadıklarını kimisi ise sadece üst karın ağrısı yaşadıklarını söylüyor. Hamileyken ağrı çeken arkadaşlardan ricam bu ağrı adet ağrısından ayırt edilebilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum
Ben gebe kaldığım ay beni şüphelendiren tek şey gaz sancısı oldu. Adet öncesi hiçbir ay bunu yaşamadım çünkü. 2 gün gecikmeyle kan verdim sonuç pozitif çıktı. Bence kan verin varsa çıkarMerhaba ben hamile kalmayı çok isteyen heyecanlı biraz da sabırsız bir kardeşinizimBu Ay ovulasyon günümüzün tamamını değerlendirdik ilişki haftamın sonunda ise sadece geceleri uyumadan midem bulandı yataktan kaldıracak kadar yoğun (hiç çıkaramadım) ve ilk kez böyle beni kıvrandıran gaz sancısı çektim şeyimin tam üzerinden başlayan karnıma kadar çıkan bir şişkinliğim de eklendi. Sürekli olarak beyaz akıntım var o kadar çok ki gelirken hissediyorum (normalde sadece ovu dönemi olurdu) Şimdi ise adet olmadım henüz çok yeni 2 gün geciktim. Ama az önce alt karnım ağrımaya başladı bazı arkadaşlar hamile olduklarında da adet olur gibi (alt karın ağrısı) yaşadıklarını kimisi ise sadece üst karın ağrısı yaşadıklarını söylüyor. Hamileyken ağrı çeken arkadaşlardan ricam bu ağrı adet ağrısından ayırt edilebilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum
Adetiniz geçtiyse testte çıkar o nedenle testlere güvenip yapabilirsiniz.Merhaba ben hamile kalmayı çok isteyen heyecanlı biraz da sabırsız bir kardeşinizimBu Ay ovulasyon günümüzün tamamını değerlendirdik ilişki haftamın sonunda ise sadece geceleri uyumadan midem bulandı yataktan kaldıracak kadar yoğun (hiç çıkaramadım) ve ilk kez böyle beni kıvrandıran gaz sancısı çektim şeyimin tam üzerinden başlayan karnıma kadar çıkan bir şişkinliğim de eklendi. Sürekli olarak beyaz akıntım var o kadar çok ki gelirken hissediyorum (normalde sadece ovu dönemi olurdu) Şimdi ise adet olmadım henüz çok yeni 2 gün geciktim. Ama az önce alt karnım ağrımaya başladı bazı arkadaşlar hamile olduklarında da adet olur gibi (alt karın ağrısı) yaşadıklarını kimisi ise sadece üst karın ağrısı yaşadıklarını söylüyor. Hamileyken ağrı çeken arkadaşlardan ricam bu ağrı adet ağrısından ayırt edilebilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum
Ben de ilk kez gaz sancısı yaşadım onun dışında herşey adet belirtilerimin aynısı… Hayırlısı bakalımBen gebe kaldığım ay beni şüphelendiren tek şey gaz sancısı oldu. Adet öncesi hiçbir ay bunu yaşamadım çünkü. 2 gün gecikmeyle kan verdim sonuç pozitif çıktı. Bence kan verin varsa çıkar
Çok yeni 2 gün olucak normalde de 1-2 gün aksadığı oldu. Sanırım 1 gün daha bekleyip test alacağım. Heyecandan çok korkuyorum yanılırsam çok üzülücemAdetiniz geçtiyse testte çıkar o nedenle testlere güvenip yapabilirsiniz.
Adet oncrsi yapilanlar tabiki yaniltir onu biliyorum da, sen 2gun gecti dedigin icin.Evet doğru anladınız. Adet öncesi testlerin ne kadar yanılttığını, doğru çıkmadığını bilmenizi isterim1 hafta gecikme durumu en doğru süreçtir yükselen hormonu görebilmek için. Sorumun cevabını alabilseydim iyi olucaktı…
Yumurtlama gununu biliyomusun? 14 gun gectiyse yapilabilir.(Ama telefon daki takvimlerden degil )Adet oncrsi yapilanlar tabiki yaniltir onu biliyorum da, sen 2gun gecti dedigin icin.sen nasil sabirsizsin boyle ya.
Arkadaşım 5 gün gecikmeden yapılan test doğru sonucu vermez çoğuu zaman. Ama hamileydim ben diye ağlayan çok insan var burda onlardan olmak istemiyorum lütfenAdet oncrsi yapilanlar tabiki yaniltir onu biliyorum da, sen 2gun gecti dedigin icin.sen nasil sabirsizsin boyle ya.
Gayet mantıklı bir yaklaşım. Burada ilişkiden bir hafta sonra test yapan var hamile miyim diye.Arkadaşım 5 gün gecikmeden yapılan test doğru sonucu vermez çoğuu zaman. Ama hamileydim ben diye ağlayan çok insan var burda onlardan olmak istemiyorum lütfenazıcık sabır edeyim diyorum (2 gün daha) şöyle söyleyeyim bütün günleri değerlendirdik ovu net içindeydi vücut ısımın arttığı gün yumurtlama oluyor daha önce test yapmıştım (ama bu ay yapmadım)
Sanırım en fazla 2 gün daha bekleyebilirimGayet mantıklı bir yaklaşım. Burada ilişkiden bir hafta sonra test yapan var hamile miyim diye.Belirtileriniz gaz sancısı hariç benimkiler gibi. Bence iki üç gün daha oyalanıp test yapın. Ben bir hafta geçince yaparım testi. Pozitif idrar testinden bir iki gün sonra da gider kan testi veririm. Bir hafta sonra da direkt doktora gidip keseyi görürüm. Hatta belki kalp atışı. (6+1’de duymuştum oğlumunkini)
Tmm sabretArkadaşım 5 gün gecikmeden yapılan test doğru sonucu vermez çoğuu zaman. Ama hamileydim ben diye ağlayan çok insan var burda onlardan olmak istemiyorum lütfenazıcık sabır edeyim diyorum (2 gün daha) şöyle söyleyeyim bütün günleri değerlendirdik ovu net içindeydi vücut ısımın arttığı gün yumurtlama oluyor daha önce test yapmıştım (ama bu ay yapmadım)
Sabırsızım ki buraya yazıyorum. İkisi arasındaki farkı öğreneyim diye. Zira kendim deneyimledikten sonra köprüden bayağa su akmış oluyor da. Âminnn inşallahTmm sabretama sabirsizim deme.Pozitif pozitif sonuclarin olsun insaallah
Bende seninle aynıyım bende 2 gün geciktim ama İnan senin sorularına cevaplayabilsem kendi soruma da cevap vermiş olcam benim de akıntım çoğaldı hissediyorum artık karın ağrısı ara ara bende yaşadım adet olcam sandım hatta o yüzden çünkü adet günümde öyle ağrı çekerim baktım tık yok sonra o ağrı bi anda geçti göğüslerim şiş bunu eşim bile fark etti noldu sana dedi doktora gidelim mi bile dediMerhaba ben hamile kalmayı çok isteyen heyecanlı biraz da sabırsız bir kardeşinizimBu Ay ovulasyon günümüzün tamamını değerlendirdik ilişki haftamın sonunda ise sadece geceleri uyumadan midem bulandı yataktan kaldıracak kadar yoğun (hiç çıkaramadım) ve ilk kez böyle beni kıvrandıran gaz sancısı çektim şeyimin tam üzerinden başlayan karnıma kadar çıkan bir şişkinliğim de eklendi. Sürekli olarak beyaz akıntım var o kadar çok ki gelirken hissediyorum (normalde sadece ovu dönemi olurdu) Şimdi ise adet olmadım henüz çok yeni 2 gün geciktim. Ama az önce alt karnım ağrımaya başladı bazı arkadaşlar hamile olduklarında da adet olur gibi (alt karın ağrısı) yaşadıklarını kimisi ise sadece üst karın ağrısı yaşadıklarını söylüyor. Hamileyken ağrı çeken arkadaşlardan ricam bu ağrı adet ağrısından ayırt edilebilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum
Merhaba test yaptınız mı acaba? :)Bende seninle aynıyım bende 2 gün geciktim ama İnan senin sorularına cevaplayabilsem kendi soruma da cevap vermiş olcam benim de akıntım çoğaldı hissediyorum artık karın ağrısı ara ara bende yaşadım adet olcam sandım hatta o yüzden çünkü adet günümde öyle ağrı çekerim baktım tık yok sonra o ağrı bi anda geçti göğüslerim şiş bunu eşim bile fark etti noldu sana dedi doktora gidelim mi bile dedibi halsizlik var uyku hali var bi de dün yorulmadım halde çok uyudum yemek yedim akşam 9 gibi uyumuşum sonra 11 gibi uyandım çay içtik fandık fıstık yedik uykum yoktu film izleyeyim dedim bi anda gözlerim ağırlaştı sonra uyumuşum teee 12 de öğlen anca uyanabildim diğer gün de umarım tutmuştur ve mucizem benimledir hepimize nasip eder inşallah
NegatifMerhaba test yaptınız mı acaba? :)