- 30 Nisan 2015
- 24
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi zeynepzuleyha
Sen bilmiyosan biz nerden bilelim
Eşine sor bi bakıyım belki biliyodur.
Benim eltilerim görümcelerim olsa bilirdi her ay arıyorlardı bugün adet günün gelen giden var mı diye.
walla bravoooodüzensizlikten dolayı bılemıyoruz zaten bunun bir hesaplaması oluyormus bu sebepten buradan danıştım :) ultrason cihazları daha ılerı gosterıyor haftaları net bilemiyoruz bu sebepten
guzel anneler merhaba
size bir sorum olacak... ultrason cihazlarına göre 20 haftalık hamıleyım ancak emın olamıyorum çunku; ocak 2015 ıtıbarı ıle sık adet duzensızlıgı yasadıgımdan 9 mart 2015 tarıhınde kadın doğum dra gıttım kıst falan olabılır dusuncesı ıle...orada yapılan testlerde beta hcg hamılelık hormonu 0,100 du ve ultrasona da gırmıştım .dolayısıyla gebelık yoktu kı bana adet duzenleyıcı ılac verdı daha sonra 9 nısanda hamıle olduğumu ogrendım ve tam tarıhımı bılemıyorum kaç haftalık olduğu şuphesıne gırıyorum . asılarımı testlerımı yaptırıcam aklıma takılıyor lutfen fıkır verınayrıa son adet tarıhımı falan bılmıyorumm cunku cok sık lekelenmelerım oldu ...
martta hamiş kalmışsınguzel anneler merhaba
size bir sorum olacak... ultrason cihazlarına göre 20 haftalık hamıleyım ancak emın olamıyorum çunku; ocak 2015 ıtıbarı ıle sık adet duzensızlıgı yasadıgımdan 9 mart 2015 tarıhınde kadın doğum dra gıttım kıst falan olabılır dusuncesı ıle...orada yapılan testlerde beta hcg hamılelık hormonu 0,100 du ve ultrasona da gırmıştım .dolayısıyla gebelık yoktu kı bana adet duzenleyıcı ılac verdı daha sonra 9 nısanda hamıle olduğumu ogrendım ve tam tarıhımı bılemıyorum kaç haftalık olduğu şuphesıne gırıyorum . asılarımı testlerımı yaptırıcam aklıma takılıyor lutfen fıkır verınayrıa son adet tarıhımı falan bılmıyorumm cunku cok sık lekelenmelerım oldu ...
Kafama takiliyor cunku gebelik hafta haftsa hesaplanio ona gore testler tahliller yapiliyor gelisimi izleniyor ya bundan dolayi tedirginim yanlis bisi olsun istemiyorumBen de aynı sekılde adet duzensızlığı yasadığım ve bır takım karısıklıktan son adet tarıhımı (sat) tarıhımı bılmıyorum.
Ama ılk gıttıgımde ultrason ölçümünde doktorun soyledığı tarıhe gore takıp edıyorum.
Suan o tarıhe gore biraz önde gösteriyor ultrason ama bunlar cok onemli farklar değil.
Kafama takiliyor cunku gebelik hafta haftsa hesaplanio ona gore testler tahliller yapiliyor gelisimi izleniyor ya bundan dolayi tedirginim yanlis bisi olsun istemiyorum
Canim sagol tsk ederim sen kac haftaliksin peki kizinmi olcak oglunmu :)hiç bir test illa su haftada olacak diye bir şey duymadım,genelde aralık verıyorlar.
rahat ol cnm ben de aynı durumdayım ...
22.haftadayım kız beklıyorum inş..Canim sagol tsk ederim sen kac haftaliksin peki kizinmi olcak oglunmu :)
Ohhh masallah:))ayni haftadayiz benimde oglusum olcak :)) basladinmi aliswerislere22.haftadayım kız beklıyorum inş..
Hic bır sey almadım daha sadece fikir edinmek için netten bakınıyorum..Ohhh masallah:))ayni haftadayiz benimde oglusum olcak :)) basladinmi aliswerislere