Hamilelik takibi için...

Ozturk886

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
186
56
27
Kizlar merhaba,
Ocak ayinda kimyasal gebelik geçirdim. Şubat ayı adet tarihi 27si. Bu ay takip yapabilmek adına program indirdim. Beklenen adete 30 Mart diyor. Ama Şubat hariç adetlerim hep 26sinda oldu.
Ovulasyon hesabı tam yapabildim mi bilmiyorum ama 12-16 arası yumurtlama olarak tahmin ettim. 12-14 değerlendirdik gerisi nasip. Boynundaki ağrıdan ötürü ilaç kullanmam gerekiyor bazı zamanlar. Ama her ay gebelik testini bekletiyorum ki bi zarar görmesin varsa diye. Bu ay test yapmak için sabrediyorum. Ama 27si mi 30 u mu baz almak gerekir bilemedim. Kimyasal gebelikte 3 gün önceden çıkmıştı ikinci çizgi. Siz ne düşünüyorsunuz? Hangi tarihe kadar test için beklemeliyim.

Kizlar merhaba,
Ocak ayinda kimyasal gebelik geçirdim. Şubat ayı adet tarihi 27si. Bu ay takip yapabilmek adına program indirdim. Beklenen adete 30 Mart diyor. Ama Şubat hariç adetlerim hep 26sinda oldu.
Ovulasyon hesabı tam yapabildim mi bilmiyorum ama 12-16 arası yumurtlama olarak tahmin ettim. 12-14 değerlendirdik gerisi nasip. Boynundaki ağrıdan ötürü ilaç kullanmam gerekiyor bazı zamanlar. Ama her ay gebelik testini bekletiyorum ki bi zarar görmesin varsa diye. Bu ay test yapmak için sabrediyorum. Ama 27si mi 30 u mu baz almak gerekir bilemedim. Kimyasal gebelikte 3 gün önceden çıkmıştı ikinci çizgi. Siz ne düşünüyorsunuz? Hangi tarihe kadar test için beklemeliyim.
Benimde bir kimyasalim var Aralık ayından bu ay değerlendirdik yumurtlama günlerini. Adetim bugün normalde. Adete 2 gün kala erken gebelik testi yaptm silik çizgi çıktı. Emin olmak için bugün tekrar yaptık daha netti çizgi. Bilmiyorm ama kan vermede acele etmiycem adetten 4 5 gün geçmesini bekliycem. Herşeyin hayırlısı.. ama çok korkuyorum yine aynısını olmasından. Yani yumurtlamayı baz al istersen yumurtlama üzerinden 10 12 gün geçince test yapabilirsin çıkar diye biliyorum ki benim çıktı. Sence bu derece koyulukta olupta yine kimyasal olur mu

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-18-07-45-19-307_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-03-18-07-45-19-307_com.miui.gallery.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2022-03-18-07-45-15-350_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-03-18-07-45-15-350_com.miui.gallery.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 42
Benim kimyasal olduğunda beta değerim 8di. Ve asla bu koyulukta değildi. Çok çok daha silikti. Seninki çok net. Kimyasal gebelik bı yönden iyi derler hep. Yerini ayarlarmis. Ama nasip tabii ki. Bence sende gebelik var ve kimyasal değil bence. Tabii ki bu sadece his. :) Tekrar umutsuzluk duymamak adina 1-2 gün daha bekle. Umarım gönlünce olsun

Ayrıca silik çıkıp netleşmesi betanin arttığını gösterir ve bu iyi bir şey

Benim kimyasal olduğunda beta değerim 8di. Ve asla bu koyulukta değildi. Çok çok daha silikti. Seninki çok net. Kimyasal gebelik bı yönden iyi derler hep. Yerini ayarlarmis. Ama nasip tabii ki. Bence sende gebelik var ve kimyasal değil bence. Tabii ki bu sadece his. :) Tekrar umutsuzluk duymamak adina 1-2 gün daha bekle. Umarım gönlünce olsun
Şuan içimi aşırı rahatlattın 2 gün öncesine göre bence bariz bı fark var koyuluklarda. İnşallah Allah gönlümüze göre verir. Bence sende yumurtlamadan 10 12 gün sonra test yapabilirsin varsa cikiyo yani. Umarım sende de vardır 🙏

Destek önemli bu tip durumlarda. Ama benim ki destekten çok gerçekler. Destek olarak diyebilirim ki kalben inan :) Güzel haberlerini beklemekteyim 🦋

Destek önemli bu tip durumlarda. Ama benim ki destekten çok gerçekler. Destek olarak diyebilirim ki kalben inan :) Güzel haberlerini beklemekteyim 🦋
İnanmak istiyorum ama yine kendimi internette birşeyler ararken buluyorum en ufak bi kötü şey beni etkiliyo çok saçma biliyorum ama elimde değil:) teşekkür ederim canımm insallah

X