- Konu Sahibi altinkaya35
Hastaneye gitsem kese gorunur mü peki yoksa biraz daha bekleyeyim mi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaneye gitsem kese gorunur mü peki yoksa biraz daha bekleyeyim mi :)
test yapsana bence silikte olsa görürsün, ben dayanamazdım nasıl dayanıyorsun :)
hadi ordan yap dedim dünden beri yapmıyosun
hadi ordan yap dedim dünden beri yapmıyosun
Teşekkür ederim o zaman bi hafta daha bekleyeyim ben ama baska bisey değildir kesin hamileyimdr dimi :)
Canim istersrn pazartesi gunu testini tekrarlat icin rahat etsin. Degerin 120den fazla cikarsa endiselenmeden bi hafta on gun sonra gdersin. Ama bu degere gore hamilesin :)
Benim ilk degerim 34tu,gecen hafta yani bu degerden iki hafta sonra kesemizi gorduk.
benim daha erken bat 14 kasım zaman geçmek bilmiyor :)
bu akşam ovulasyon testimle bakayım bari :)
Bak bari ama ov. daha bişey belli etmez enazından gebelik testlerinde silikte olsa bişey çıkıyor bak diğer topic e 10 gün önceden göz kırpmış test
slm kimse yok mu bir sorum olacaktı bu ay iki ilişki yaşadım ilkinin üzerinden 12 gün ikincisine de 10 gün geçmiş oldu yani 1,2 gün arayla yaptık kan testi yaptırdm sonucu bugün aldım ilk ilişkiden 12 gün sonra sonuç 1,5 çıktı tam sonuç aldığm gün yani az önce kanamm oldu sizce hamilelik kesin yok mu ? Doktorm yok dedi , diğer doktr günün geçerse tekrarla dedi ama eve geldm adet olmşm galiba kanamm var yorm yapar mısınz tecrübe sahibi olanlar çünkü bugün adet günm değil bi sorun mu olmş acaba ?
ayyyy inşallah erken gebelik testi alayım bari :) eğer çıkarsa var ya bu kadar itekledin beni sana söz ellerimle hediye yapıp yollıycam :)
bende 14 kasımı bekliyorum :44: deniyoruz felan bu ay olmuşmudur blmiyorum ki:26: umarım bu ay mutlu oluruz hepimiz
beraber seviniriz inşallah :)
Sağol canım cevapladığın ve iyi dileklerin için ama gerçektn Allah'ın zoruna gitmesin istemiyordm çünkü laparskopi amaliyatı olmuştm daha yeni 2 ay ı doldurack hemen hamile kalmk istemiyrm Rabbim isteyenlere versin bu ay benim yerime inşallah . Günüm bitince doktora gidecm tedavi olmam gerek doktormun önerileri olacak kann pıhtılşmam var folic de düzenli kullanamadm demir eksikliği de var baya kendime gelmem lazım yıprandm biraz saçlarım fena dökülüyo demir eksikliğnden olabilir miş 2 ay önceki dış gebeliğimden de kalıntı olabilir tam bilmiyorm çünkü ilk gebeliğmde de böyle aşırı dökülüyrdu Rabbim herkese önce sağlk versn Allah sizleri de sevindirsn ...Aleyküm selam. Kan testinde 5 'in altındaki değerlerde gebelik yok denir Ama geç döllenme yaşamışsanız belki buyüzden çıkmamıştır bir umut. Sizinki belki yerleşme kanamasıdır inşALLAH