• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik şüphesi insanın içini yiyor :(

Dogru diyosun her sey psikolojik ne zman onemsemezsn unutursn cocuk o zman oluyo cevremde cok var ama ben cok takindigim icin olmuyo galiba takmamak elde degil ki
Kizlar adet bitiminin 3. Gunu de hamile kalinma olasiligi fazla eski ebeler diyor denemekte fayda var bu ay deneyecem bende

banada adet bitiminde bir gün dur birgün dene demişlerdi:)

kızlar test yaptım dün pozitif çıktı :)))))) hamişiiiiimmmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

canm gecıkmeden oncekı belırtılerını yazar mısın. benım romatızmalı gıbı bacaklarım agrıyor ve kasıgımın sağ tarafına ara ara batmalar oluyor. gözüm seyriyor bunlar belirti olabilir mi?

Merhabalar yeni katıldım bende.ama bayıldım buraya birbirinize olan desteğiniz cok güzel.bende 3 aylık evliyim ama deli gibi istiyorumm bebis rabbim gününü saatini bilir hayırlısı olsun tabi de.adetime 5gun var ama dün test yaptım negatif ama ona ragmen umudumu yitirmiyorum sanirim kafayı yiycem bu düşünceyle.:-( rabbim hepinize hayirli evlatlar nasip etsin

Merhabalar yeni katıldım bende.ama bayıldım buraya birbirinize olan desteğiniz cok güzel.bende 3 aylık evliyim ama deli gibi istiyorumm bebis rabbim gününü saatini bilir hayırlısı olsun tabi de.adetime 5gun var ama dün test yaptım negatif ama ona ragmen umudumu yitirmiyorum sanirim kafayı yiycem bu düşünceyle.:-( rabbim hepinize hayirli evlatlar nasip etsin

Hoşgeldin canım hayırlısı olsun bakalım aramıza katıldın :) bebiş için erken değil mi azıcık daha gezseydin ya :9: test için adetinin geçikmesini beklemen lazım canım

Back