• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik şüphesi insanın içini yiyor :(

[SUP][/SUP]

inş sen olmazsın adet bide sanırım çok düşünüyoruz olcazmı oldukmu dıye dıye kendımız erteliyoruz olca varsada olmuyor bızde umutlanıyoruz sonra boyle umutlar sönüyor:(((

inşallah canım ya öyle bi his var ki ben de dahası hissizlik mi demeliyim bilemedim hani olumlu ya da olumsuz bişey hissetmez oldum bu ay.... bakalım ne çıkacak 1 haftadan fazla var daha beklemedeyim... ama düşünmeden de edemiyorki insan çok istiyorsun haliyle aklın hep orda oluyor nediyelim hakkımızda hayırlısı:)

o bekleme süresi insanın ömründen ömrü götürüyor sanki:1:bn cok yakın zamanda aynı durumu yasadım adetim 2 gün gecmişti hemen hamilelik havalarına girdim:1: ve kan testi yaptırdım suan 4 haftalık hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin

Arkadaşlar benimde adetim 3 gün geçti bugün test yaptık ..Ve çift çizgiyi gördüm.geçen hafta bugünkü gün denedim çıkmamıştı.biliyorum beklemek zor ama çıkmayınca daha çok üzülüyorsunuz.
Belirtilerimide yazım bundan 2 hafta önce belim kopucak zannettim yumurtlama dönemimden bir kaç gün sonra ,saçlarım dökülmeye başladı ,akıntım çoğaldı ,kasıklarım şişti,iştahım artı karnım 2 saat önce yemek yememe rağmen gurulduyordu.bacaklarım sızlıyordu.. birde çoğu kişinin göğüsleri büyümüş benimki aynı ama kahve rengi yerleri koyulaştı ve mavi damarlar belirginleşti ..
Şimdilik aklıma gelen bunlar..

Arkadaşlar benimde adetim 3 gün geçti bugün test yaptık ..Ve çift çizgiyi gördüm.geçen hafta bugünkü gün denedim çıkmamıştı.biliyorum beklemek zor ama çıkmayınca daha çok üzülüyorsunuz.
Belirtilerimide yazım bundan 2 hafta önce belim kopucak zannettim yumurtlama dönemimden bir kaç gün sonra ,saçlarım dökülmeye başladı ,akıntım çoğaldı ,kasıklarım şişti,iştahım artı karnım 2 saat önce yemek yememe rağmen gurulduyordu.bacaklarım sızlıyordu.. birde çoğu kişinin göğüsleri büyümüş benimki aynı ama kahve rengi yerleri koyulaştı ve mavi damarlar belirginleşti ..

canım benim de bu belirtilerim var hem de hepsi var ama adet olucağım zaman da çoğunu yaşıyorum ben ama ekstra olarak saç dökülmesi ve ayak sızlaması var bu ay ama ben dökülmeyi mevsimsel değişiklere sızlamayı da bikaçgündür hava yağışlı ona bağladım hatta akşam acayip sızlıyodu annem vardı ben yakındıkça kocakarılara döndün deyip güldü bana :( bilmiyorum yaa hakkımızda hayırlısı neyse o olsun beklicem beklicem son kararım :)

ay meryem kendi derdimi yazıcam derken tebrik etmeyi unutmuşum hayırlısı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah bize de dua et emi hamilelerin duası kabul olurmuş:)

Sebus, ben 4 ay önce 20 haftalıkken oğlumu kaybettim..ALLAHIM yardım etti tekrar hamileyim nasipse ,daha doktora gitmedim haftaya gidicem.. inşş senınde herşey gönlünce olsun..

benim de öyle hasta olucam sanki ....sabah kararverdim günümü beklicem yapmıcam diye ama bişeyde içimi kemirmiyor değil ama daha çok var 14 kasımda şimdi yapsam çıkmaz zaten demi :(

valla canım bende test yapmamak için savaşıyorum bekliyorum 14 kasımı ama şu ağrılar beni iyice şüpheye düşüryor inşallah gönlümüze göre olur

ya ne kadar güzel allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim bende en iyisi adet tarihimi bekleyim paylaşımın için saol ;)

valla canım bende test yapmamak için savaşıyorum bekliyorum 14 kasımı ama şu ağrılar beni iyice şüpheye düşüryor inşallah gönlümüze göre olur

kendimle okadar savaşmama rağmen ben yaptım sonuç tabiki negatif :) böyle olacağı belli değilmiydi zaten neyse bi yandan da rahat ettim acabalardan kurtuldum ooooooh artık kafam rahat adetimi bekleyebilirim.......

kendimle okadar savaşmama rağmen ben yaptım sonuç tabiki negatif :) böyle olacağı belli değilmiydi zaten neyse bi yandan da rahat ettim acabalardan kurtuldum ooooooh artık kafam rahat adetimi bekleyebilirim.......

ama erken değil mi sen bekle yine adetini şekerim

inşallah canım ya öyle bi his var ki ben de dahası hissizlik mi demeliyim bilemedim hani olumlu ya da olumsuz bişey hissetmez oldum bu ay.... bakalım ne çıkacak 1 haftadan fazla var daha beklemedeyim... ama düşünmeden de edemiyorki insan çok istiyorsun haliyle aklın hep orda oluyor nediyelim hakkımızda hayırlısı:)

HAYIRLISI OLSUN BAKALIM hepimiz için ama biz çook olsun olsun diyoruz birazda ondan olmuyor sanırım dr bana öyle demişti düşünmüyeceksin emin ol hamileliği düşünmeyen insanlar daha çabuk hamile kalıyor. diye hormonlarımızı etkiliyormuşuz ama düşünmemekte elde değil ki hep birşeyler hatırlatıyor insana bugün adetimin 3. günü dr gittim serephene diye bi ilaç verdi onu kullan bu ay kalırsın dedi ama ilaca nezaman başlamam gerekiyor onu demedi bbilgisi olan varmı::...

tebrikler Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin darısı bize olsun inşallah :)

kızlaaarrrr kan testi yaptırdım 53.92 çıktııııı sonucu veren adam pozitif hamilesiniz dedi ama doğru mu söyledi acep yardım banaaaaa

Back