- Konu Sahibi altinkaya35
-
[SUP][/SUP]
inş sen olmazsın adet bide sanırım çok düşünüyoruz olcazmı oldukmu dıye dıye kendımız erteliyoruz olca varsada olmuyor bızde umutlanıyoruz sonra boyle umutlar sönüyor((
ayyy senindemi 14 kasımm...hadi bakalım hayırlısıı...inşallahh gelir bebişlerimizz..güzel haberlerini bekliyorummm
Kızlar beim çok kasık ve bel ağrım var hastalancam galiba ben ya
Arkadaşlar benimde adetim 3 gün geçti bugün test yaptık ..Ve çift çizgiyi gördüm.geçen hafta bugünkü gün denedim çıkmamıştı.biliyorum beklemek zor ama çıkmayınca daha çok üzülüyorsunuz.
Belirtilerimide yazım bundan 2 hafta önce belim kopucak zannettim yumurtlama dönemimden bir kaç gün sonra ,saçlarım dökülmeye başladı ,akıntım çoğaldı ,kasıklarım şişti,iştahım artı karnım 2 saat önce yemek yememe rağmen gurulduyordu.bacaklarım sızlıyordu.. birde çoğu kişinin göğüsleri büyümüş benimki aynı ama kahve rengi yerleri koyulaştı ve mavi damarlar belirginleşti ..
Şimdilik aklıma gelen bunlar..
bende ekim 5 te oldum bu ayda bikaç gün önce olmam gerekiyordu hala olmadım umutla bekliyorum
benim de öyle hasta olucam sanki ....sabah kararverdim günümü beklicem yapmıcam diye ama bişeyde içimi kemirmiyor değil ama daha çok var 14 kasımda şimdi yapsam çıkmaz zaten demi
Arkadaşlar benimde adetim 3 gün geçti bugün test yaptık ..Ve çift çizgiyi gördüm.geçen hafta bugünkü gün denedim çıkmamıştı.biliyorum beklemek zor ama çıkmayınca daha çok üzülüyorsunuz.
Belirtilerimide yazım bundan 2 hafta önce belim kopucak zannettim yumurtlama dönemimden bir kaç gün sonra ,saçlarım dökülmeye başladı ,akıntım çoğaldı ,kasıklarım şişti,iştahım artı karnım 2 saat önce yemek yememe rağmen gurulduyordu.bacaklarım sızlıyordu.. birde çoğu kişinin göğüsleri büyümüş benimki aynı ama kahve rengi yerleri koyulaştı ve mavi damarlar belirginleşti ..
valla canım bende test yapmamak için savaşıyorum bekliyorum 14 kasımı ama şu ağrılar beni iyice şüpheye düşüryor inşallah gönlümüze göre olur
kendimle okadar savaşmama rağmen ben yaptım sonuç tabiki negatif :) böyle olacağı belli değilmiydi zaten neyse bi yandan da rahat ettim acabalardan kurtuldum ooooooh artık kafam rahat adetimi bekleyebilirim.......
inşallah canım ya öyle bi his var ki ben de dahası hissizlik mi demeliyim bilemedim hani olumlu ya da olumsuz bişey hissetmez oldum bu ay.... bakalım ne çıkacak 1 haftadan fazla var daha beklemedeyim... ama düşünmeden de edemiyorki insan çok istiyorsun haliyle aklın hep orda oluyor nediyelim hakkımızda hayırlısı:)
bende 4 ekimde oldum , 1.5 ay önce yasmini bıraktım... hafta sonu test yapacağım inşallah isteyen herkese nasip olur kızlarr
amin inş bebiş geliyordur...
kızlaaarrrr kan testi yaptırdım 53.92 çıktııııı sonucu veren adam pozitif hamilesiniz dedi ama doğru mu söyledi acep yardım banaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?