hamilelik şüphesi insanın içini yiyor :(

Amin canım evet yumurtluyorun tup bebek tedavimde kimyasal gebelik olmustu o cift cizgiyi gordugumde sevinemedim bile ben o kadar alistimki negatife pozitif olursa tepki veremiyorum :)

Amin canım evet yumurtluyorun tup bebek tedavimde kimyasal gebelik olmustu o cift cizgiyi gordugumde sevinemedim bile ben o kadar alistimki negatife pozitif olursa tepki veremiyorum :)

oda olacakk inşallahhh....zamanı varr biz sadece böle vakit geçirip o zamana gelmeye çalışıyoruzz bilemiyoruzz o zamanıı...

Regl hamilelik belirtisi aynı nerdeyse hamile kalma olasılığımı stres yüzünden ötelemicem 3 ay böyle yapmadım bütün dengem regl sürecim bile kendini şaşırdı, banada eşime de yazık :)

mrb arkdaşlr bnde 5 ay önce kürtaj oldum bebegm karnımda öldüğü için.tekrar çalşmalara basldık 8 ekimde hastalnmıştım normalde hp 4 vya 5 gün önce gelir bklyrm bklm testyapsammı acaba blliolur mu. allahım isteyen herkese saglıklı evltlarversin inş.. aminnn

Selam
Canim kardesim ne kadar guzel dua etmissin öyle inan coook duygulandim.Allahutaala evlat hasretiyle yanan bu ugurda maddi manevi emek veren herkesin yuzünu güldürsün ins.Sabir ve zaman herseyin ilaci Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin ins sevgiler.

bence test yapppp bebiş geliyor olabilir :)

Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize, kismetimizde varsa olur :)

aminnn..inşallahh...doğru diyorsun herşey kısmett...

Regl hamilelik belirtisi aynı nerdeyse hamile kalma olasılığımı stres yüzünden ötelemicem 3 ay böyle yapmadım bütün dengem regl sürecim bile kendini şaşırdı, banada eşime de yazık :)

çokk haklısınn..streste etkiliyorrr..bakalımm bende elimden geldiğinnce uzak durmaya çalışıyorumm..hakkımızda hayırkısı olsun..

canımmm kaybınn için çok üzüldümm..inşallah bu ay yine seninledir bebeğin..bence yap bi test..5 i oldu zatenn..

yüreye sızı düşünceee dil bülbül oluyor mevla karşısındaa...hz alinin bi duası bu yazdığımm bende çok severimm..ve ederimde devamlıı..rabbimm kabul eder inşallahh... bende senin dualarına gönülden amin diyorum..

amin canım inşallah

arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak bir senedir evlilyim hap kullanıyordum geçen ay bıraktım ve adetimde 3 gün gecikti bebek istediğimden değil ama hap çokkilo yaptı diye bıraktım. Dün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama çok net değil pembe gibi bu ne anlama geliyo bilemedim kimseyede soramadım yardım edin nolur :18:

gebelik testinde çıkmamış belki yenidir biraz bekle ya da kan ver

[SUP][/SUP]
bizim gibiler için şu adet olmak ne kadar kötü insanın umutları sönüyor üzüldüm şimdi ben de bekliyorum bakalım benim daha 10 gün var

inş sen olmazsın adet bide sanırım çok düşünüyoruz olcazmı oldukmu dıye dıye kendımız erteliyoruz olca varsada olmuyor bızde umutlanıyoruz sonra boyle umutlar sönüyor((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…