- Konu Sahibi altinkaya35
-
allah allahh...hiçbişi bulamıyorlar yanii..yumurtluyorsun takip ettirdinn...nasipp demekkii..rabbim kolaylık versin..
gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin...hakkında hayırlı olanada gönlünü razı eylesin inşallahh...bu ay seninledir inşallah bebeğinn..
Amin canım evet yumurtluyorun tup bebek tedavimde kimyasal gebelik olmustu o cift cizgiyi gordugumde sevinemedim bile ben o kadar alistimki negatife pozitif olursa tepki veremiyorum :)
oda olacakk inşallahhh....zamanı varr biz sadece böle vakit geçirip o zamana gelmeye çalışıyoruzz bilemiyoruzz o zamanıı...
inşallah canımm...sende nasıl bi sorun vardıı ?? bende hep duyuyorum ovulasyon testini ama almadım hiçç..ben klomen kullandım bu ayy..bakalım neler olacakk beklemedeyimm...
süpersinnn...nasıl başarıyorsunnn..benim beynim hiçç boş durmuyorrr...
allah allahh...hiçbişi bulamıyorlar yanii..yumurtluyorsun takip ettirdinn...nasipp demekkii..rabbim kolaylık versin..
gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin...hakkında hayırlı olanada gönlünü razı eylesin inşallahh...bu ay seninledir inşallah bebeğinn..
mrb arkdaşlr bnde 5 ay önce kürtaj oldum bebegm karnımda öldüğü için.tekrar çalşmalara basldık 8 ekimde hastalnmıştım normalde hp 4 vya 5 gün önce gelir bklyrm bklm testyapsammı acaba blliolur mu. allahım isteyen herkese saglıklı evltlarversin inş.. aminnn
Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize, kismetimizde varsa olur :)
Regl hamilelik belirtisi aynı nerdeyse hamile kalma olasılığımı stres yüzünden ötelemicem 3 ay böyle yapmadım bütün dengem regl sürecim bile kendini şaşırdı, banada eşime de yazık :)
mrb arkdaşlr bnde 5 ay önce kürtaj oldum bebegm karnımda öldüğü için.tekrar çalşmalara basldık 8 ekimde hastalnmıştım normalde hp 4 vya 5 gün önce gelir bklyrm bklm testyapsammı acaba blliolur mu. allahım isteyen herkese saglıklı evltlarversin inş.. aminnn
Selam
Canim kardesim ne kadar guzel dua etmissin öyle inan coook duygulandim.Allahutaala evlat hasretiyle yanan bu ugurda maddi manevi emek veren herkesin yuzünu güldürsün ins.Sabir ve zaman herseyin ilaci Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin ins sevgiler.
merhaba benim de bat 14 kasım 3 aşılama 2 tüp bebek ve bu ayda ovulasyon testiyle denedim çok gerginim devamlı kendimi dinliyorum, başım ağrıyor kasıklarım ağrıyor Allahım hepimizi sevindirse, kurtarsa bizi bu gergin bekleyişten
bende ekim 5 te oldum bu ayda bikaç gün önce olmam gerekiyordu hala olmadım umutla bekliyorum
offf offf:2ldum adet...
offf offf:2ldum adet...
arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak bir senedir evlilyim hap kullanıyordum geçen ay bıraktım ve adetimde 3 gün gecikti bebek istediğimden değil ama hap çokkilo yaptı diye bıraktım. Dün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama çok net değil pembe gibi bu ne anlama geliyo bilemedim kimseyede soramadım yardım edin nolur:18:
Uzulme ben 2, 5 yıldır deniyorumarkadaslar malesef adet oldum cook üzülüyorum yaaa.3. cü denememizdi. dier aya kaldık yineee uffff
bizim gibiler için şu adet olmak ne kadar kötü insanın umutları sönüyor üzüldüm şimdi ben de bekliyorum bakalım benim daha 10 gün var
hayırlısı olsun inş RABBİM herkesin yüzünü güldürsün inş herşeyin bir vakti zamanı var :):)hayırlısı olsun canım bakalım biz ne yapıcaz
Uzulme ben 2, 5 yıldır deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?