Tabiki boşuna evham
ilk hamileliğimin ilk 3 ayı doktorların beni strese sokmasından dolayı zehir olmuştu. Midem bulanmıyodu, bi yerim ağrımıyodu, her şey yolundaydı ama haftasına göre geriden geliyor diye öyle streslendirdiler ki barut gibiydim. Müşterilerle tartışıyodum arkadaşlarım sakinleştiriyodu, bi de üstüme düşüyolardı işte bunaltıyolardı, eşimin gık demesi gözüme batıyodu 5 haftalıkken korona olmuştuk düşünün yeni öğrenmiştik daha :) yani doktor bile olsa bazen kulağınızı tıkamamız gerek. Mesela şu an adet tarihime göre 7 küsür haftalık olmalı. Ama tek bir şüpheli ilişki oldu ilişkiye göre de 4 haftalık olmalı. Doktor değeri düşük gördü kimyasal olabilir dedi ümitlenmemenizi öneririm falan filan dedi. Ama 3 test yaptık kandan artış iyi gidiyor. Neden kendimi kasayım? Öğrendim artık tecrübelerim aracılığıyla :) artık daha bilinçliyim. size de bu yüzden sakin olmanızı ve dışarıya kulak tıkamanızı öneriyorum. Uzun yazmanız iyi geldi diye yazıyorum bu arada. Ne yaşadığınızı bildiğim için bu sorun gibi görünen şeylerin sorun olmadığını söylemeye çalışıyorum. Sadece kendinizi dinleyin, vücudunuz bir sorun varsa emin olun sinyal vericektir gözünüzden kaçmaz. Tabiki eğer bi endişeniz varsa hiçbi zaman doktora gitmekten de çekinmeyin. Sağlık ocağında ileriki haftalarda rutin kan kontrolünde, dinlemek istediğim için eşime ses kaydı atabilmek için sadece kalp atışının duyulabildiği bi cihazla kalp atışını dinletmişti hemşirem. Çok mutlu etmişti beni. Emin olun kimse sizi geri çevirmez, kapıdan kovmaz. İçiniz rahat olsun