Hamilelik Psikolojisi mi Yoksa Gerçekten Kayınvalidem Sinir Bozucu mu?

Kendi dogum zamanim aklima geldi:)) simdi guldugume bakma o zamanlar her lafa sinir oluyordum. Seninki var da soyluyor. Bizimki triplex evde oturuyor ama altinlari da verdim arada istedikce para da yolluyorum. Dugunde mi her seyimizi borcla aldik. Benim ailem aldiklarimizin yari parasini verdi. Yarisini onlar aldi biliyor.

Nedense benim aldığım maaş gözünde oğlunun da parası oluyor ama:) mesele orada :) ama oğlunun kazandığı para söz konusunolunca neyse zeytinin maaşı var oradan alır diyor :)

Ben zaten sadece "ev hanımı olmasına rağmen kendi parası gibi konuşuyor" demeniz hatalı dedim. Yoksa sizin maaşınız ve harcamalarınız da tabi ki onu ilgilendirmez. Bu konudaki yorumlarını dikkate almayın ve karışmasına müsaade etmeyin. Malesef büyükler bazen biraz farklı düşünüyor bu saatten sonra da değişmelerini beklemeniz boşa olur. Sizin maddi düzeniniz sizi ilgilendirir eşinizle bu konuda sorununuz yoksa boşverin kv konuşur konuşur susar :)
Ayrıca evlendikten sonra dahi yok kız tarafı bebeğe şunu alır erkek tarafı bunu alır lafları çok tuhaf geliyor bana artık kız tarafı erkek tarafı mı kalmış aile olmuşsunuz yahu. Bebeğe ihtiyacını anne-babası alır. Babanne-Anane-Dede olarak birşey hediye etmek istersen alırsın kimse bebeğin yatağını arabasını almak zorunda değil. Lütfen annenize laf söylenmesine de izin vermeyin.

Son düzenleme:
Aslinda kadinin yaptiklari onun karakteri sizlik bisey de yok ama siz hamilelikten herseyine aliniyosunuz biraz mesafeli olun soru sormayin anlattiklariniza gore direk size yonelik bisey goremedim ben

Hastaneye karismasi sinir bozucu.sanki ondan isteniyor,sizin paraniz ona ne .ama diger konularda cok da sizi ilgilendirecek birsey yok.bosver ne yaparsa yapsin

X