Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya işte sırf midesi bulanıyor diye bebek aldıran biri varmış :))
Ben de duydum bu olayı gerçek olmadığına inanmak istiyorum ki burada ne kadar çok bebek isteyen anne adayları var yapılan canilikten başka birşey değil😐

Valla artık hemen hamile kalanların sayısı o kadar azaldı ki tedavisiz hamilelik bile zor. Bak üstte ki arkadaş 1 senedir problem olmadıgı halde olmuyomus. Pat diye hamile kalanları ayakta alkıslıyorum :KK70:
Haha evet ya kimin ne zaman olacağı belli olmuyor ne diyelim Allah hayırlısını doğru zamanda versin :)

3 yakin arkadasimin 3 û de istedikleri ilk ay hamile kaldılar suan ikisi hamile biri doğum yapti. Onlar adina cok mutluyum ama insan biraz tuhaf buruk hissediyo :KK43:

Bir aradayken dönen bebek beşik kiyafet doktor ikili test şeker yüklemesi vs.muhabbetleri de extra moral bozma paketi gibi :KK51:

Bak bizim bi artı yanımızda bebegi olmayan kisinin yanında böyle seyler konsmcaz. Onun kırılıp üzülceğini düşünürz.
Çok haklısın ben asla şımarıklık yapmiycam olursa hamilelik konusunda. Büyük konuşmak gibi olmasın inşallah dikkat ederim yapmam çünkü biliyorum içten içe canın ne kadar yandığını. Benden 2 sene sonra evlenen arkadaşlarımın bile karnı burnunda önce seviniyorum sonra gözlerim doluyor kıskançlık değil burukluk...

Ne yiyolarmış ne içiyolarmış ben anlamıyorum ki
Tamamen kader canlar. Ben evlendim pko hastasıyım bir yılda adet olurum o da ilaç ile kahverengi gelirdi. Evlendim 11. Gün hamile kalmışım ki bir haftası zaten eşimin ailesinin yanında ilişki olmadan geçti. Ama nasip değilmiş ki 4 aylıkken kaybettim. Çok geç olmamakla beraber Rabbim sağlıklı hayırlı kucağımıza alacağımız evlatlar nasip etsin bize inşallah

X