- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
uyku tutmadı temın dusta bırsey fark etım meme uclarımda sızı ve kararma var acaba adet olacagım dıye mı yoksa bıseyler olabılırmısanki uyuyor gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyku tutmadı temın dusta bırsey fark etım meme uclarımda sızı ve kararma var acaba adet olacagım dıye mı yoksa bıseyler olabılırmısanki uyuyor gibiyim
regl oldum dye aglayıp ona yansıtmak istemiyorum. Hep aynı laflar zaten niye acele ediyosun illaki olcak daha zamanı değil demekki dogru söylüyo ama o an psikolojin alt üst zaten.Ben ağlıyorum o teselli ediyo o da üzülüyor biliyorum ama işte aşırı duygusalım
Koyulaşma gebelik belrtisi aslındauyku tutmadı temın dusta bırsey fark etım meme uclarımda sızı ve kararma var acaba adet olacagım dıye mı yoksa bıseyler olabılırmı
valla benım koca da aynı temın sakadan gel bebek yapalım dedım zamanı degıl dıyor kırıldım acıkcası dedıgıneregl oldum dye aglayıp ona yansıtmak istemiyorum. Hep aynı laflar zaten niye acele ediyosun illaki olcak daha zamanı değil demekki dogru söylüyo ama o an psikolojin alt üst zaten.
Öyle aynı şeyler ama o an onları duymak iyi geliyorregl oldum dye aglayıp ona yansıtmak istemiyorum. Hep aynı laflar zaten niye acele ediyosun illaki olcak daha zamanı değil demekki dogru söylüyo ama o an psikolojin alt üst zaten.
Senin günün de yaklaştı hadı bakalım müjdeyi bekliyorum sendenvalla benım koca da aynı temın sakadan gel bebek yapalım dedım zamanı degıl dıyor kırıldım acıkcası dedıgıne
demı ılk gebelıkte de boyle koyulasmaya basladı sımdı de baktım meme uclarının etrafı komple koyulasmıs kucuk kucuk lsıyah lekeler olusmusKoyulaşma gebelik belrtisi aslında
ah bu kocalar bebiş gelsin sorcaz onlara. Kendi başıma hamile kalbilsem mis gibi hayat olcak aslındavalla benım koca da aynı temın sakadan gel bebek yapalım dedım zamanı degıl dıyor kırıldım acıkcası dedıgıne
cnm ınsallah pozıtıf olur kocama da hıc soylemeyecegım cok pıs kustum zamanı degıl dedı ya ne yanı sımdı nasıl algılamam lazım bunu benı gelecekte gormuyormu ?Senin günün de yaklaştı hadı bakalım müjdeyi bekliyorum senden ☺
Zaten her anımıza sahit tek destekcimiz eşler oluyo. İyi eşlerle evliysek çok sanslıyız demektrÖyle aynı şeyler ama o an onları duymak iyi geliyor
evet kuzum benim önceki gebeliğimde de meme uclarımın rengi koyulaşmışdı elleyince acı da olur diyolardı bende olmamıstı mesalademı ılk gebelıkte de boyle koyulasmaya basladı sımdı de baktım meme uclarının etrafı komple koyulasmıs kucuk kucuk lsıyah lekeler olusmus
acı degılde sızlıyor gıbı hafıftenevet kuzum benim önceki gebeliğimde de meme uclarımın rengi koyulaşmışdı elleyince acı da olur diyolardı bende olmamıstı mesala
Ay hadi bakalım kuzuumm. Günün yaklastıkca daha cok belirti farkedrsin belki. O güzel duyguyu tadarsın insallah sonrada bizlere de dua edrsinacı degılde sızlıyor gıbı hafıften
İşte ben de o yüzden beddua edecek gibi oldum ya... Elime verseler de bi girişsem terlikle :))
Merak etmeyin linc ettikyuhh biz burda senelerce ugrasalim milet midesi bulaniyor diye kurtaj olsun allahim boyle kadinlara niye veririyosun ya
Kesinlikle, çok şükür diyorumZaten her anımıza sahit tek destekcimiz eşler oluyo. İyi eşlerle evliysek çok sanslıyız demektr
amınn cnm ınsallahAy hadi bakalım kuzuumm. Günün yaklastıkca daha cok belirti farkedrsin belki. O güzel duyguyu tadarsın insallah sonrada bizlere de dua edrsin
Merhaba benim batta 27 nisan beklemedeyimBat 27 nisan beni de yazar mısınız