Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, herhangi bir sorunum yok ama ben hayıt tohumu kullanmaya başladım, adetim bittikten sonra başladım sizce etkisini görür müyüm. Bal ile karıştırıp kullanıyorum, deneyip etkisini gören var mi acaba?

Ankara’da olup önerebileceğiniz kadın doğumcu doktor var mi kozlar? Özel koru hastanesine gittim bazı testler vs için, Özlem Canpolat yaptı testleri fena bir doktor değil sanki, sizler kimi önerirsiniz hem hastane hem doktor olarak?

R Riskli gebelikleriniz olduysa medipolde prof Sevtap handemir kılıç var canım çok cana yakın bı doktor hatta femince uygulaması var Google Play'de indirip ona soru sorabiliyorsun oda yanıtlıyor hastası olman gerekmiyor illa yardımcı oluyor kendisi

Fatma Bolkan :)

Sağ ol canımm piki kaçırmam o zaman inşallah

Bende kocamı işe uğurlcam ayy ben hiç cesaret edememm
Ayy benim eşim de gece gidecek Allah kolaylık versin bize :) Cesaretlik bir şey yok canım benim canım pek kıymetlidir ama ben bile dayandım yaptım :) Çıkarırken de ağda bandı çıkarır gibi acıdı vazelin sürdüm biraz kaşındı geçti şimdi gayet iyiyim ^^ Doğum sancılarının yanında 1-2 gün belimiz yanmış çok mu sonuca değerrr :)

Merhaba kızlar aranızda eşi ya da kendisi çakşır suyu kullanan var mi?

Amin canım gece gidince zor oluyo ilk zamanlar pek alışamamıştım artık sıkıntı yok benimde canımm cok kıymetli ya acı eşiğim çok düşük

Kızlar yumurtlama zamanı göğüsler büyür mü?

AZZE benide eklermisin canım
bat 2 Mayıs. 1 hafta önce rahim filmi çekildim.Bu gün ovülasyon günüm. Çok umutluyum bu ay. İnşallah hepimiz hamile kalırız

AZZE benide eklermisin canım
bat 2 Mayıs. 1 hafta önce rahim filmi çekildim.Bu gün ovülasyon günüm. Çok umutluyum bu ay. İnşallah hepimiz hamile kalırız
Hoşgeldin aramıza Umutların karşılıgını bulur inşallah bende cok umutluyum hayal kırıklıgına ugramak istemiyorım hic. Ne zamandır deniyosunn? Senin hazır ovulasyon gununmus sana sorim. Göğüslerinde dolgunluk büyüme oluyo mu ovulasyon zamanı?

İnşallah canım burda buluşan herkesin çok istediğine eminim.
Ben yaklaşık olarak 1 buçuk yıldır deniyorum, ama yurt dışına çalışmaya gittiğimden dolayı hep ara vermek zorunda kaldım. Ama tam anlamıyla aralıksız 6 aydır deniyorum. Rahim filminden sonra çok ümitlendim nedense, içime doğuyor sanki bu bikaç ayında muradıma erecekmişim gibi hissediyorum.
Bu arada göğüslerimde hep bi ağrı olurdu ovülasyondan hemen 1-2 gün sonra. Fakat şu anda yok çünkü şu anda yumurtluyorum, yumurtlama sancısı çekenlerdenim (mittelschmerz deniyormuş)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…