Çok üzücü gerçekten, bende kaybettim bebeğimi 2 aylıkken kürtaj oldum, onda adetim bir gün geçtiğinde idrar testi yapmıştım, bunda 3 gün kala yaparım 2 mayıs benimkiİnşAllah ya 1mayıs adet günüm ozamana kadar dayanabilirsem test yapmadan o gün yaparım kaybettiğim bebekte yumurtlamadan 12gün sonra idrarda görmüştüm
Senin de bebeğinin kalbi mi durduÇok üzücü gerçekten, bende kaybettim bebeğimi 2 aylıkken kürtaj oldum, onda adetim bir gün geçtiğinde idrar testi yapmıştım, bunda 3 gün kala yaparım 2 mayıs benimki
Evet canım bide ilk gebeliğimdi 9.ayda olmuştu o kadar üzülüyorum ki anlatamamSenin de bebeğinin kalbi mi durdu
Seninki ne kadarlıktıEvet canım bide ilk gebeliğimdi 9.ayda olmuştu o kadar üzülüyorum ki anlatamam
Benim de aynı canım ilkti 12+3te öğrendim 9haftada kalmış leke gelince hemen doktora gittim kürtaj ettiler test falan yaptırdınmı bu arada nezaman kürtaj oldunEvet canım bide ilk gebeliğimdi 9.ayda olmuştu o kadar üzülüyorum ki anlatamam
Çok geçmiş olsun canım. benimki 7+4 dü çok kanamam oldu durmadı bir türlü sonunda da kalbi durdu. 28 aralıkta kürtaj oldum bir adet gördüm korunmadım bu üçüncü denemem, pıhtılaşma testi yaptırdık eşimle sonuçlar çıkmış gidip alamıyoruz virüstenBenim de aynı canım ilkti 12+3te öğrendim 9haftada kalmış leke gelince hemen doktora gittim kürtaj ettiler test falan yaptırdınmı bu arada nezaman kürtaj oldun
Anladım canım inşallah busefer Allah sağlıklı evlatlar verir hepimizeÇok geçmiş olsun canım. benimki 7+4 dü çok kanamam oldu durmadı bir türlü sonunda da kalbi durdu. 28 aralıkta kürtaj oldum bir adet gördüm korunmadım bu üçüncü denemem, pıhtılaşma testi yaptırdık eşimle sonuçlar çıkmış gidip alamıyoruz virüsten
Amin canım hayırlısıyla inşallah sen ne zaman kürtaj oldunAnladım canım inşallah busefer Allah sağlıklı evlatlar verir hepimize
Amin 8 Mayıs canm teşekkür ederim emeğine sağlık ❤selam ve dua ileAmiiinn inşallah canım senin tarihin ne?
28şubatta kürtaj oldum doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 1 nisan da adet gördüm ovulasyon takibi yapıyordum işte bakalım inşallah sağlıklı bir evlat nasip olurAmin canım hayırlısıyla inşallah sen ne zaman kürtaj oldun
O zaman ilk denemen inşallah hemen tutar canım tüm kalbimle isteyen herkese nasip etsin28şubatta kürtaj oldum doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 1 nisan da adet gördüm ovulasyon takibi yapıyordum işte bakalım inşallah sağlıklı bir evlat nasip olur
Evet canım inşallahO zaman ilk denemen inşallah hemen tutar canım tüm kalbimle isteyen herkese nasip etsin❤
Allah razı olsun canım inşallah mayıs ayında hamile oldugumuz öğrenmek nasip olırAmin 8 Mayıs canm teşekkür ederim emeğine sağlık ❤selam ve dua ile
Düşük olmadığını gerçekte biliyorum da işte iş beyin ve bilinç altına herşey tepetaklak oluyor548'in neresi düşük yav bilinçaltın yanlış biliyor bence
Amin insaAllah ❤Allah razı olsun canım inşallah mayıs ayında hamile oldugumuz öğrenmek nasip olır
yoo aslında hıc oyle bır durum yok neyse bugun dayanadım gıttım bata 5 gun kala erken gebelık teslerınden aldım negatıvTeşekkür ederim canımmm
Kaç gün geçti üstünden yumurtlamanın üzülme geç döllenme olabilir erken gebelik testlerine hiç itimat etme beni hep yanılttı beş tllik frelly üstüne tanımamyoo aslında hıc oyle bır durum yok neyse bugun dayanadım gıttım bata 5 gun kala erken gebelık teslerınden aldım negatıvcok canım sıkıldı su negatıvı gormekten 3 test aldım 2 norml bır erken testı yedekte bulunsun dıye artık 2 cızgı gormek ıstıyorummm eskıden 1 cızgı gorunce uzuluyordum sımdı alıstım ya hıc orda degılım 2 cızgı gorsem kafayı yıyecegım herhalde ama yok
6/8 arasıydı yumurtlama adete son 5 gun cnmKaç gün geçti üstünden yumurtlamanın üzülme geç döllenme olabilir erken gebelik testlerine hiç itimat etme beni hep yanılttı beş tllik frelly üstüne tanımam
Ohoo çok erken ayın yirmisinde ancak öğrenirsin 8 inden hesabı yap6/8 arasıydı yumurtlama adete son 5 gun cnm