Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle miii inşallah çift çizgileri beraber görürüz :) tabi burdaki tüm arkadaşlarımızda:)
Aslında güçlüyüm çok şükür bi gün gelecek Allahın izniyle bebişlerimiz ama incir kürü gibi şeyler denemiştim :) :) Allahın dediği olur bi şey uygulayıp çaba göstermicem dua edicem bundan sonra bunu demek istedim :)
Gelirler inşallah eşek sıpaları
Öyle kuzum çok istiyoruz ama rabbim ne zaman ol dediyse o zaman olcak ama sabretmek çok zor inşallah olur ve mayıs da regl görmeyiz :KK51: Allahım bu topikte ki herkesin yüzünü güldür ve tez vakitte sağlıklı evlatlar nasipp et:KK200:

Öyle kuzum çok istiyoruz ama rabbim ne zaman ol dediyse o zaman olcak ama sabretmek çok zor inşallah olur ve mayıs da regl görmeyiz :KK51: Allahım bu topikte ki herkesin yüzünü güldür ve tez vakitte sağlıklı evlatlar nasipp et:KK200:
Aminnn :) :) ne zamandır istiyosun :)

Aminnn :) :) ne zamandır istiyosun :)
Canım ben 5.5 aylık evliyim ve ilk günden beri istiyorum bi hamilelik geçirdim kürtaj oldum maalesef. Ama insan kaybedince daha fazla istiyo inan yerini doldurmak tekrar aynı duyguyu yaşamk istiyosun peki sen?

Ben hiç kullanmadım ama akıntımdan anlıyorum mesala bu seferki erken oldu yumurtlamam :KK51: ama ovulasyon daha iyi net bi sonuc icin
Ben anlamıyorum canım ya kaçırıyorum😅 gerçi bugün eşimle konuştuk doktorla konuş aşılama yaptıralım dedi, yarın arayacağım bakalım eğer yapıyorsa.

Canım ben 5.5 aylık evliyim ve ilk günden beri istiyorum bi hamilelik geçirdim kürtaj oldum maalesef. Ama insan kaybedince daha fazla istiyo inan yerini doldurmak tekrar aynı duyguyu yaşamk istiyosun peki sen?
Yaa senin ihtimalin benimkinden yani hiç olmayanlara göre yüksek bence :) tekrar yaşarsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Bende 8 aylık evliyim 7 aydır istiyoruz :) eşimde sorun yok benim de ultrason ve hormon testlerimin sonucu temiz çıkmıştı. Hayırlısı inşallah :) 26 yaşındayım

Bismillâhirrahmânirrâhîm diyeyim :) :) Çok umutlu değilim üzülerek söylüyorum yani üzüntü değil de kısmet artık diyeyim :) oluruna bıraktım.
Bat 4 mayıs :)
Hoşgeldin tatlım umut kaybetmek yok sen daha çok yenisin dur bakalım yahu 😍

Oo sen de çok yeniymişsin canım yaşın kaçtı 😊

Hoşgeldin tatlım umut kaybetmek yok sen daha çok yenisin dur bakalım yahu 😍
Yok canımm onu demek istemedim aslında hani oluruna bıraktım çabalamicam dua edicem :) Allahım nasip eder inşallah :) yohsa üzgün falan değilim yani :) :)

Yok canımm onu demek istemedim aslında hani oluruna bıraktım çabalamicam dua edicem :) Allahım nasip eder inşallah :) yohsa üzgün falan değilim yani :) :)
Aynem canım o zaman tamam 😍 inşallah nasip eder ilk 1 senede zaten %80 oluyormuş okumuştum bir yerde😉

En kısa zamanda olur inşallah hiç canını sıkma en azndan hamile kalablysn canm 2.5 yldr ben kalamadım. Olucak senin inşalalh içini ferah tut

Aşılama ne tam olarak :)
Aşılama şöyle oluyor adetin ikinci günü gidiyorsun sana iğne veya hap veriyor daha fazla yumurta olgunlaşsın diye, sonra yumurtlama zamanı gelince çatlatma iğnesi vurup eşinden spermleri alıp doktor iğneyle rahme enjekte ediyor, şansı biraz daha arttırıyorsun işte 😉 Azze Azze

Amin inşalalh bahar aylarnda gebelik daha çok oluyms inşalalh bu baharda hepmze nasip etsin Allah
Ay ne güzel geçen sene bu zamanlar gebeliğe karar vermiştim inşallah bu bahar daha güzel olur hepimiz için:anne:
[/QUOTE]
Amin canm amin herşeyin başı dua en çok da birbirne ettiğin dua kabul olurmuş. Rabbim olur desin olur🙏

Ben anlamıyorum canım ya kaçırıyorum😅 gerçi bugün eşimle konuştuk doktorla konuş aşılama yaptıralım dedi, yarın arayacağım bakalım eğer yapıyorsa.
Aşılamayı duydum ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum anlatsana biraz:olamaz:

X