Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama şöyle oluyor adetin ikinci günü gidiyorsun sana iğne veya hap veriyor daha fazla yumurta olgunlaşsın diye, sonra yumurtlama zamanı gelince çatlatma iğnesi vurup eşinden spermleri alıp doktor iğneyle rahme enjekte ediyor, şansı biraz daha arttırıyorsun işte 😉
Hmmm Anladm kuzum hayırlısı olsun inşallah hakkında yarın doktorla görüşünce haber et :)
Yapmıyosa bile inşallah mayısta olur Allahın izniyle :) :)

Yaa senin ihtimalin benimkinden yani hiç olmayanlara göre yüksek bence :) tekrar yaşarsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Bende 8 aylık evliyim 7 aydır istiyoruz :) eşimde sorun yok benim de ultrason ve hormon testlerimin sonucu temiz çıkmıştı. Hayırlısı inşallah :) 26 yaşındayım
Valla kuzum iyi mi kötü mü bilmiyorum. Sende yenisi benim gibi daha çok bekleyenlerde var. Bi problem de yokmuş ne güzel mayıs ayında geliyo bebişler pozitif enerji yayıyorum:dondurma: bende 23 yaşındayım

Valla kuzum iyi mi kötü mü bilmiyorum. Sende yenisi benim gibi daha çok bekleyenlerde var. Bi problem de yokmuş ne güzel mayıs ayında geliyo bebişler pozitif enerji yayıyorum:dondurma: bende 23 yaşındayım
Evet daha uzun bekleyenler de var tabi Allahım sabır versin hayırlsıyla bebiş versin :)
Ayy inşallah :)

En kısa zamanda olur inşallah hiç canını sıkma en azndan hamile kalablysn canm 2.5 yldr ben kalamadım. Olucak senin inşalalh içini ferah tut
Seninde olcak kuzum burda birbirimize duacıyız hep Rabbimin kimin duasını kabul etceğini bilemeyiz. Bu topik gebelerle dolsun taşsın rabbim:dua:

Aşılama şöyle oluyor adetin ikinci günü gidiyorsun sana iğne veya hap veriyor daha fazla yumurta olgunlaşsın diye, sonra yumurtlama zamanı gelince çatlatma iğnesi vurup eşinden spermleri alıp doktor iğneyle rahme enjekte ediyor, şansı biraz daha arttırıyorsun işte 😉 Azze Azze
Çok iyiymiş konuş bakalım doktor ne dicek umarım bi sorun çıkmaz kuzum:KK200:

Seninde olcak kuzum burda birbirimize duacıyız hep Rabbimin kimin duasını kabul etceğini bilemeyiz. Bu topik gebelerle dolsun taşsın rabbim:dua:
Amin canm inşallah herşey Allah'ın gaybında yapcak biseymz yok biz 2 aşılama 2 tüp bebek bile denedik ama olmyo elimizden geleni yaptk şimdi de macun kullanyrz eşimle denemedgmz şey kalmadı ovulasyonla da yumurtlamayı takip edyrm daha napcam blmyrm dualrnzda unutmayan beni arkdslar çıkılmaz bor yolun içindeym ne yöne döneceğimi bilmyrm artk Allah'ım yardm etsin😔😔

Merhaba ben geldim bat bugünü yazalım düşükten sonra adet olamadım ilaçla bugün biraz geliyor gibi ☺☺☺bitsin ovulasyon testi ne başlayacağım
Merhaba doktor korunma vermedi sanırım riskli diye duydum en az 3ay diyorlar gerçi bende korunmadım ama hamilelikte elde edemedim

Amin canm inşallah herşey Allah'ın gaybında yapcak biseymz yok biz 2 aşılama 2 tüp bebek bile denedik ama olmyo elimizden geleni yaptk şimdi de macun kullanyrz eşimle denemedgmz şey kalmadı ovulasyonla da yumurtlamayı takip edyrm daha napcam blmyrm dualrnzda unutmayan beni arkdslar çıkılmaz bor yolun içindeym ne yöne döneceğimi bilmyrm artk Allah'ım yardm etsin😔😔
Kaç yıldır evlisin. Üzüldüm Allahım içinize ferahlık versin inşallah dualarınızı kabul etsin. Evimizden o sesi nefesi eksik etmesin ♥️

X