- 7 Mart 2019
- 1.138
- 649
- 28
Güzel korun git ama mecbursun bebek varsa Vitaminler felan lazım canmVirüsden dolayı sağlık ocağı kan almıyor hastanelerdende çok çekiniyorum bağışıklığm cok zayıf korkudan gidemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel korun git ama mecbursun bebek varsa Vitaminler felan lazım canmVirüsden dolayı sağlık ocağı kan almıyor hastanelerdende çok çekiniyorum bağışıklığm cok zayıf korkudan gidemedim
Yumurtlama testinemi canım gebelik miAyy senin testinede bakabilirmiyim acsba yeterli koyuluk mu benim ki bakarken şaşı oldum
Kız ziraat İnternet bankacılık resmi attınYumurtlama testinemi canım gebelik mi
Sldim yanlişlıkla atmışımKız ziraat İnternet bankacılık resmi attın
Ben başka kişi ye yorum yapmıştım ama senin sadece bir gebelik testi mi pozitiftiYumurtlama testinemi canım gebelik mi
12gün sonra test yaparızAyy senin testinede bakabilirmiyim acsba yeterli koyuluk mu benim ki bakarken şaşı oldum
Seninki benimkinden daha koyu canım benimki o kadar koyu değil atayım bakAyy senin testinede bakabilirmiyim acsba yeterli koyuluk mu benim ki bakarken şaşı oldum
Evet silik çıktı ikinci çizgi sonraki yaptığmda çıkmadı çizgiBen başka kişi ye yorum yapmıştım ama senin sadece bir gebelik testi mi pozitifti
Birinin daha böyle okumuştum acaba kimyasal falan mıEvet silik çıktı ikinci çizgi sonraki yaptığmda çıkmadı çizgi
At canımmSeninki benimkinden daha koyu canım benimki o kadar koyu değil atayım bak
Ovülasyonda gebelik kontrol edilir mi peki gebelik gösterir miGüzel korun git ama mecbursun bebek varsa Vitaminler felan lazım canm
bazılarında gösteriyomuş öyle öğrenenler var adete yakn pik olunca şüphe ediliyomuş yanlş bilmiyosaOvülasyonda gebelik kontrol edilir mi peki gebelik gösterir mi
Canım bence zaten kendimizi takip etmesek hiçbir belirti bulamayız ben hamileliğimde iştahım artmıştı,bir de sıcak basıyodu ocak ayında onu hatırlıyorum mesalacanm 2gün önce şidetli bel ağrım kasık ağrım bide karnımda sanki pır pır sesler geliyodu ama şu an hic belirtim yok normalim yani Bilmiyorum yaaa pozitif olacağına 100/10 felan inanıyorum yani
ben kimyasalda hiç biçey hatrlamıyorumCanım bence zaten kendimizi takip etmesek hiçbir belirti bulamayız ben hamileliğimde iştahım artmıştı,bir de sıcak basıyodu ocak ayında onu hatırlıyorum mesala
Vücudumuzu dinlemesek anlamıcaz bile zatenben kimyasalda hiç biçey hatrlamıyorum
Bak canım geçen ayda böyle olmuştu ertesi gün silikleşiyor öğlen yapmıştımAt canımm
sadece adeti beklemek kaldı cok sabırsızVücudumuzu dinlemesek anlamıcaz bile zaten
Hayırlı olsun canımm inşallah beraber sevinirizBak canım geçen ayda böyle olmuştu ertesi gün silikleşiyor öğlen yapmıştım
Eki Görüntüle 2621130
İnşallah canım beraber gebelik testi yaparız benimki yarın belli olurHayırlı olsun canımm inşallah beraber seviniriz
İnşAllah ya 1mayıs adet günüm ozamana kadar dayanabilirsem test yapmadan o gün yaparım kaybettiğim bebekte yumurtlamadan 12gün sonra idrarda görmüştümİnşallah canım beraber gebelik testi yaparız benimki yarın belli olur