- 27 Aralık 2019
- 9.056
- 10.587
Çok düşünüyosan aileni ondan da olabilir canımaılemde bırılerıne hep bırsey oldugunu kardesım annem kız kardesım ep boyle kotu kotu ruyalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok düşünüyosan aileni ondan da olabilir canımaılemde bırılerıne hep bırsey oldugunu kardesım annem kız kardesım ep boyle kotu kotu ruyalar
Teşekkür ederim canımmmBen hiç yapmadım ama gördüklerime göre evet
Niye ki canım?merhaba canm evet ama adet olcakmışım gibi hiss geliyo içime
bilmiyorumki canm hiç bişey hiss etmiyorum bu günNiye ki canım?
Kötü düşünme canım pozitif düşün evrene güzel mesajlar gönderr senin belirtin felan var mı?bilmiyorumki canm hiç bişey hiss etmiyorum bu gün
canm 2gün önce şidetli bel ağrım kasık ağrım bide karnımda sanki pır pır sesler geliyodu ama şu an hic belirtim yok normalim yani Bilmiyorum yaaa pozitif olacağına 100/10 felan inanıyorum yaniKötü düşünme canım pozitif düşün evrene güzel mesajlar gönderr senin belirtin felan var mı?
Merhaba ovülasyon testime bakabilir misiniz yumurtlama mı oluyorİnşallah canımm. Mayıs da hem tam bahat havası yaşar hemde gebelik haberleri alırız inşallah benim için şuan mayıs da önemli bi durum yok ama olsun inşallah doğum gününe hamile olarak girersin kuzum
sende varmı bi belirti felan ovu zamanın gectimi?Kötü düşünme canım pozitif düşün evrene güzel mesajlar gönderr senin belirtin felan var mı?
Canm bu hep pik göstermiş Pco felan varmı ? sendeMerhaba ovülasyon testime bakabilir misiniz yumurtlama mı oluyor
Muayene olmadım hiç reglim 10 gün geçti ve test yapmştm silik çıkmıştı ama tekrar yaptığmda ikinci çizgi çıkmadı hala reglide olmadım kasık ağrım çok fazlaCanm bu hep pik göstermiş Pco felan varmı ? sende
aaa canm gecikmenin ustune yapmışsın canm bebek ola bilirİnşAllajMuayene olmadım hiç reglim 10 gün geçti ve test yapmştm silik çıkmıştı ama tekrar yaptığmda ikinci çizgi çıkmadı hala reglide olmadım kasık ağrım çok fazla
Canm bu hep pik göstermiş Pco felan varmı ? sende
yumurtalama zamanındada yaptınmı hiç ?veya silik gördünmu obu testiniMuayene olmadım hiç reglim 10 gün geçti ve test yapmştm silik çıkmıştı ama tekrar yaptığmda ikinci çizgi çıkmadı hala reglide olmadım kasık ağrım çok fazla
İnşallah canım silik çıktıaaa canm gecikmenin ustune yapmışsın canm bebek ola bilirİnşAllaj
Evet canım pik olmuş senle aynı gün yumurtladıkEki Görüntüle 2621055 kızlaaar yumurtlamam var dimi ay çok heyecanlıyım
doktora gidip kan versen daha sağlıklı olur canmİnşallah canım silik çıktı
Evet çatlama görmüştüm silikyumurtalama zamanındada yaptınmı hiç ?veya silik gördünmu obu testini
Ayy senin testinede bakabilirmiyim acsba yeterli koyuluk mu benim ki bakarken şaşı oldumEvet canım pik olmuş senle aynı gün yumurtladık
Virüsden dolayı sağlık ocağı kan almıyor hastanelerdende çok çekiniyorum bağışıklığm cok zayıf korkudan gidemedimdoktora gidip kan versen daha sağlıklı olur canm