- 17 Mayıs 2019
- 1.587
- 2.912
Bat 29 nisan canm. Yeni bitti adetim. Umudum yok amaMerhaba canım topiğin hepimize uğur getirsin inşallah benim bat 2 mayıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat 29 nisan canm. Yeni bitti adetim. Umudum yok amaMerhaba canım topiğin hepimize uğur getirsin inşallah benim bat 2 mayıs
29 nisan bat canm ama 2.5 yıldır me nisanlar ne mayislar geçti elde var sıfırMayıs ayı topiğimiz hepimize bebiş getirsin ümidiyle dertleşelim
BAT TARİHLERİ
Azze [04.05.2020 ]
@kizinbiri9 [01.05.2020]
@Deryakckn [08.05.2020]
S Sarisinmelekk [22.04.2020]
S Sinebend [02.05.2020]
Bu topik sana uğur getirsin kuzum inşallah senin burda hamileyim mesajını görmek nasip olur doktora gittin mi bi sorun varmıymış? Kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın29 nisan bat canm ama 2.5 yıldır me nisanlar ne mayislar geçti elde var sıfır
Amin inşallah herkese nasip etsin Allah. Bizim eşimin morfoloji sorunu var. Ama doktor önemsemyo sayı hız iyi. Bi sorun yok gibi görünüyo şu an nasip deglms daha. 26 yasndaymBu topik sana uğur getirsin kuzum inşallah senin burda hamileyim mesajını görmek nasip olur doktora gittin mi bi sorun varmıymış? Kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın
Allah'tan umut kesilmez canım inşallah en kısa sürede gebe kalırsın benimde 9.ayımda olmuştu ama kalbi durdu o yüzden öncelikle sağlıklı olması kaç yaşındasın hiç çocuğun varmıBat 29 nisan canm. Yeni bitti adetim. Umudum yok ama
Amin insallah hepmze nasip eYok canm 2.5 yıllık evliyz. Çocuk olmadı dahaAllah'tan umut kesilmez canım inşallah en kısa sürede gebe kalırsın benimde 9.ayımda olmuştu ama kalbi durdu o yüzden öncelikle sağlıklı olması kaç yaşındasın hiç çocuğun varmı
Amin canm hepimzn tez zamanda gelir inşallah bebegmz. Rabbim yerini doldursun insallah vardr herseyde bi hayr olur yine senin insallah. 2.5 yıllk evliyz. Olmadı daha hiç çocuk.Allah'tan umut kesilmez canım inşallah en kısa sürede gebe kalırsın benimde 9.ayımda olmuştu ama kalbi durdu o yüzden öncelikle sağlıklı olması kaç yaşındasın hiç çocuğun varmı
Daha yaşın genç canım. Valla stres de çok etkiliyo diyorlar ama kafadan atmakta mümkün değil.İnsan başkalarının hamilelik haberini alınca sanki yaraya tuz basmış gibi oluyoAmin inşallah herkese nasip etsin Allah. Bizim eşimin morfoloji sorunu var. Ama doktor önemsemyo sayı hız iyi. Bi sorun yok gibi görünüyo şu an nasip deglms daha. 26 yasndaym
Teşekkür ederim canım inşallah ben de 2.5 yıldır evliyim 27 yaşındayım hiç çocuğum yok bu ay bize uğurlu gelsinAmin canm hepimzn tez zamanda gelir inşallah bebegmz. Rabbim yerini doldursun insallah vardr herseyde bi hayr olur yine senin insallah. 2.5 yıllk evliyz. Olmadı daha hiç çocuk.
Yok aslında ama geçen ay gecikti. Ben de tam olarak anlamadım.Düzensiz mi regln canım amiin Rabbim inşallah dualarımızı gönlümüzden geçenleri kabul eder
Benimde kürtajdan sonra değişti ilk reglim bi hafta sürdü şimdide erken bitti bu son regl olsun inşallahYok aslında ama geçen ay gecikti. Ben de tam olarak anlamadım.
Korundun mu hiç yani ne zamandır istiyosun bebek. Beklenen adet tarihin ne canım yazalım listye beraber bekleyelimHer ay bekliyorum ama malesef henüz kalmadim 1.5 yillik evliyim yas 27
Benim bu ayda ilacın etkisiyle hastalanmam gerekiyor. O sebeple ümitlerim bidaha ki aya kaldı. Geçen ay gecikmeli olarak ayın 17 sinde hastalandım. Bakalım bu ay ne olacak.Benimde kürtajdan sonra değişti ilk reglim bi hafta sürdü şimdide erken bitti bu son regl olsun inşallah
Inşallah ilk haber benden gelecek galibaTamamdır canım mayıs ayına gebe olarak girmiş olursun inşallah
Işte olmuyor cunku olumlu dusunmuyorsun cnm ben 3 yıl hiç korunmadim olmadi umudum yoktu fln sonra buraya si girmeye basladim birseyler hep okudum ve evreye pozitif oldum hel bebegim olacak dedim her aksam karnimi sevdim bebe varmis gibi hep olumlu dusundum ve sadece o ay1 defa yapmistim ve tutu maesef 3 aylik kurtaj olmak zorunda kaldim ama oldu be birdaha olacaguna inaniyorum29 nisan bat canm ama 2.5 yıldır me nisanlar ne mayislar geçti elde var sıfır
Mayıs ayı bize güzelliklerle gelcek inanıyorum benBenim bu ayda ilacın etkisiyle hastalanmam gerekiyor. O sebeple ümitlerim bidaha ki aya kaldı. Geçen ay gecikmeli olarak ayın 17 sinde hastalandım. Bakalım bu ay ne olacak.
İnşallah kuzum sırayı sen çek peşinden bizide getirInşallah ilk haber benden gelecek galiba
Aynen öyle canm stres en büyük etken işte insan üzülüyo kendi için. Zor bi sınav Allah yardmcmz olsunDaha yaşın genç canım. Valla stres de çok etkiliyo diyorlar ama kafadan atmakta mümkün değil.İnsan başkalarının hamilelik haberini alınca sanki yaraya tuz basmış gibi oluyo