- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 27
Rahmi temizliyormuş bi iltihap vs varsa onu giderdiği için gebe kalmaya da yardımcı oluyormuş soğan kürüyle aynı mantık canımMaydonoz süt buharı duymustum ama sirkeli suyu illkez duyuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahmi temizliyormuş bi iltihap vs varsa onu giderdiği için gebe kalmaya da yardımcı oluyormuş soğan kürüyle aynı mantık canımMaydonoz süt buharı duymustum ama sirkeli suyu illkez duyuyorum
Napalım canım hamile blogları bebek fotoları takılıyorum işte :))Kızlaaar napıyosunuuuz ses veriin
Hayallerimiz hayatlarımız olsun beNapalım canım hamile blogları bebek fotoları takılıyorum işte :))
Bende bugün temizliğe start verdim yükseklik korkum oldugu için camların dış tarafını sevgili kocama sildirdimTemizlik yaptım biraz tv izliyorm öyle :) sen Napıyosun
Amiiiiiiin inşallah ^^Hayallerimiz hayatlarımız olsun be
Ya ben kocam evdeyken yapim dedim yoksa sonra yaptıramazdım:) iyi yapmışsın.
Yapmicam ben inşallah ramazan ayından sonra yaparım :)
Dogrudur canm ben sogan suyu içemedim yaa çok kötü oldumRahmi temizliyormuş bi iltihap vs varsa onu giderdiği için gebe kalmaya da yardımcı oluyormuş soğan kürüyle aynı mantık canım
Bi sorun olduğu için mi deniyosunuz. Bende incir havuç bide süt maydanoz buharı denedim. Rahim filmi çektirmedim sadece o konu dışında bi sorun yok inşallah o konuda da yoktur:) Sonra pişman oldum ya normal olan değerlerimi alt üst etseydim diye :)Dogrudur canm ☺ben sogan suyu içemedim yaa çok kötü oldum
Tarif eder misin nasıl yaptığını ben de yapayımRahmi temizliyormuş bi iltihap vs varsa onu giderdiği için gebe kalmaya da yardımcı oluyormuş soğan kürüyle aynı mantık canım
Bende yapıyorum canım kaybettiğim bebeğime hamile kaldığım ay yapmıştım gerçekten faydalı yumurtlama kalitesini arttırıyor bir soğanı dörde bölüp bir kupa su ile kaynat bira ılıyınca iç, sabah akşam iki kez adetin üçüncü günü başlayıp tam on beş gün içiliyor daha fazla içersen oluşan bebeğe zarar verebilir o yüzden tam adetin 3.güninden itibaren 15gün yapılan bir kürdür.Tarif eder misin nasıl yaptığını ben de yapayım
Ben de bi kere denemiştim ben de içemedim Allah affetsin iğrenç geldi tadı dayanamadım (Dogrudur canm ☺ben sogan suyu içemedim yaa çok kötü oldum
5 bardak sıcak suya 125 ml saf elma sirkesi katıyorsun su kaynamış olacak. Sudan çıkan buharın üzerine oturman lazım buharın rahmi temizlemesi için. Etrafa bişey sararsan buhar başka yere dağılmaz sadece gebelik için değil bekar evli genç yaşlı herkes yapabilir bence rahmi temizliyor sonuçta :)Tarif eder misin nasıl yaptığını ben de yapayım
Teşekkür ederim ederim canım sirkeli su tarifini istemiştim kusura bakma lütfen.. ben de kaybettiğim bebeğe hamile kalmadan önceki ay yapmıştım ama patoloji sonucunda iltihap çıktı anlam veremedim, soğan suyu mu acaba bebeğin düşmesine sebep oldu diye aklımın bir köşesinde hepBende yapıyorum canım kaybettiğim bebeğime hamile kaldığım ay yapmıştım gerçekten faydalı yumurtlama kalitesini arttırıyor bir soğanı dörde bölüp bir kupa su ile kaynat bira ılıyınca iç, sabah akşam iki kez adetin üçüncü günü başlayıp tam on beş gün içiliyor daha fazla içersen oluşan bebeğe zarar verebilir o yüzden tam adetin 3.güninden itibaren 15gün yapılan bir kürdür.
Ben de sürekli enfeksiyon oluşuyor canım bi de bebeğimi kaybettiğimde iltihap çıkmıştı inşallah faydası olur. Peki kaç gün yapmalı yumurtlama dönemine denk geliyor acaba sorun olur mu5 bardak sıcak suya 125 ml saf elma sirkesi katıyorsun su kaynamış olacak. Sudan çıkan buharın üzerine oturman lazım buharın rahmi temizlemesi için. Etrafa bişey sararsan buhar başka yere dağılmaz sadece gebelik için değil bekar evli genç yaşlı herkes yapabilir bence rahmi temizliyor sonuçta :)
Kesinlikle soğan suyu olamaz hamile kaldığın ay yapsaydın hatta iltihabı Yok ederdi ama kısmetTeşekkür ederim ederim canım sirkeli su tarifini istemiştim kusura bakma lütfen.. ben de kaybettiğim bebeğe hamile kalmadan önceki ay yapmıştım ama patoloji sonucunda iltihap çıktı anlam veremedim, soğan suyu mu acaba bebeğin düşmesine sebep oldu diye aklımın bir köşesinde hep
2 yıldır bi sorun yok diyor doktor ama.. Herkes deneyince bende denemiştim.,daha doğrusu deneyemedim..Bi sorun olduğu için mi deniyosunuz. Bende incir havuç bide süt maydanoz buharı denedim. Rahim filmi çektirmedim sadece o konu dışında bi sorun yok inşallah o konuda da yoktur:) Sonra pişman oldum ya normal olan değerlerimi alt üst etseydim diye :)
Yağ bile içtim, onu içemedimBen de bi kere denemiştim ben de içemedim Allah affetsin iğrenç geldi tadı dayanamadım (