- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.533
Gelen giden yok akıntılarım var azıcık azıcık Niye ağladın kızİyi kuzum napim yeni ay yeni umutlar az önce ağladım birazcık içim açıldı sen napıyosun regl oldun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelen giden yok akıntılarım var azıcık azıcık Niye ağladın kızİyi kuzum napim yeni ay yeni umutlar az önce ağladım birazcık içim açıldı sen napıyosun regl oldun mu
Şarj oluyorum canım ruhsal buhranlar e ne zaman normale dönecek acaba iğne vurulurken hiç regl olmuyor muydun sen nasıl oluyorGelen giden yok akıntılarım var azıcık azıcık Niye ağladın kız
Olmuyordum ilaçla oluyordum ama bir sıkıntı gözükmüyordu bıraktım vücuttan atması 2ay sürer dedi 2ay sonunda aynı ay 3kere adet oldum bu ay gelenn gidenn yok bakalım hiç evdede değildik bu ay hala değiliz sadece takvim bugün verimli dediği günleri değerlendirebilddikk eve dönüyorum yarın inşallah folik asid başlıycam birde ovu testi alıcam üstüne düşücem bakalım hayırlısıŞarj oluyorum canım ruhsal buhranlar e ne zaman normale dönecek acaba iğne vurulurken hiç regl olmuyor muydun sen nasıl oluyor
Hayırlı olsun canım cok sevindimMerhabalar güzelliklerimmm nasılsınız?
@husniye35 gelsin bir yine sorsun o sorduktan sonra hamilelik haberleri ard arda geliyor
Hadi hayırlısı canım inşallah hiç bilmiyorum iğneli korunmayı ben kendim hiç korunmadım çünküOlmuyordum ilaçla oluyordum ama bir sıkıntı gözükmüyordu bıraktım vücuttan atması 2ay sürer dedi 2ay sonunda aynı ay 3kere adet oldum bu ay gelenn gidenn yok bakalım hiç evdede değildik bu ay hala değiliz sadece takvim bugün verimli dediği günleri değerlendirebilddikk eve dönüyorum yarın inşallah folik asid başlıycam birde ovu testi alıcam üstüne düşücem bakalım hayırlısı
Ben bir daha tövbe zaten bütün dengemi mahvetti iğneHadi hayırlısı canım inşallah hiç bilmiyorum iğneli korunmayı ben kendim hiç korunmadım çünkü
İnşallah canımsınAyy inşallah kuzum gönlünü ferah tut pozitif ol tamam mı rabbim nasip eder o günleri de inşallah
Günaydın genetik için açlık tokluk farketmiyor...ama başka testler de yaptıracaksiniz aç gidinKızlar günaydın, bugün ege üniversitesinden genetik test için randevu aldım, saat 15:00 e verdiler, aç karnına mı gitmemiz gerekiyor eşimle arayıp sormam gereki rmi? Ya da yaptıran varsa bilgi verebilir mi?
Günaydın kuzumGünaydın canlar keyifler nasıl
Öncelikle çok geçmiş olsun, eşiniz en kısa sürede eski saglıgına kavusur umarım, cok iyi bi doktorla devam edin, yumurtaların kalıtesiz olup olmadıgını farazi bısekılde soyleme sı yanlıs geldı bana, evet yasınıza gore amh degerınz cok ıyı, ben 31 yasındayım 1,92 cıktı doktorum fena deıl dedı, asılama tedavısıne basladım ben de, nerde yasıyorsunuz, ankarada iseniz doktor tavsiyesinde bulunabılırım..
bEN DE Mİ ÖYLE YAPSAM BENDE ADETE B,R HAFTA KALA BIRKAAYIM DİYORUM. ADETİM BİTTİ 3. GÜNÜ BAŞLADIM RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİKTEN SONRA.;
canım adetime 4 gun kala bırakacağım . Adetten çıkınca icmeye başladım.
Aç olmanıza gerek yok diye bilyorum.Kızlar günaydın, bugün ege üniversitesinden genetik test için randevu aldım, saat 15:00 e verdiler, aç karnına mı gitmemiz gerekiyor eşimle arayıp sormam gereki rmi? Ya da yaptıran varsa bilgi verebilir mi?
Canım aslında şöyle biz amh a çok takılıyoruz daha önemlisi yumurta kalitesi yumurtanın içi boş mu gelişimi vs. Çok önemli gebelik için şuan benim amh ım harika çıkabilir ama yumurtalık kalitem iyi değilse doğal yolla gebe kalamam o yüzden ikisini bir arada değerlendirmek lazım kaliteli olduktan sonra tek bi yumurtan da olsa hamile kalırsın ama iyi gelişmiyorsa isterse 30 yumrrta gelişsin hamile kalamazsın pco lular neden hamile kalamıyor çünkü yumurta gelişiminde sıkıntı var yaş faktörünü de baz alınca yaşımız ilerledikçe yumurta kalitemiz düşüyorÇok teşekkür ederim. Ben de en çok oraya takıldım. Bir çocuğumun olması, AMH değerimin iyi olması bana neden 2. de doğal ya da aşılama olmasın dedirtiyor sürekli. Evet Ankaradayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. :)
Yok artıkkesinlikle... kullanılmış siri eritip tekrar kullanan bile varmış