O testler güzel canım ben de onu kullanıyorum memnun kalırsınAynen cnm psikolojik işte elde olmadan acaba mı diyoruz , inşallah bu ay güzel haberler veririzBu ay regl olursam tekrar ovulasyon testine başlıcam minnakkurabiyeler sayfasından aldım hassas diyorlar inşallah güzel sonuçlanır
Daha önce netten almıştık laboquıck marka almıştım bu daha hassas diye bunu denicem bakalımO testler güzel canım ben de onu kullanıyorum memnun kalırsın
Çatlama günü daha önemli cnm silikleştiği gün ama yine de olsun değerlendirin 3 günKizlar bugun yumurtlama gordum ama esimle 10 gundur ayriyiz adet girdi araya vs yani iliski ilk kez bugun olsa spermi kalitelimidir 5 gunden sonra öluyo falan deniyo bilgiisi olan var mi acilll kizlar
Sen her ihtimale karşı değerlendir kaliteli bi spermi yakalar belki günü kaybetmeKizlar bugun yumurtlama gordum ama esimle 10 gundur ayriyiz adet girdi araya vs yani iliski ilk kez bugun olsa spermi kalitelimidir 5 gunden sonra öluyo falan deniyo bilgiisi olan var mi acilll kizlar
Bunlar daha iyi kuzumDaha önce netten almıştık laboquıck marka almıştım bu daha hassas diye bunu denicem bakalım
Canım ben kesinlikle bu tarz bişey yapmanı önermem kaş yaparken göz çıkarırsın allah korusun bi kere zeytinyağı asidik bi yağ tamamen ph ını bozarsın vajina nın enfeksiyon mantara sebep olursunkizlar iyi akşamlar ..
birsey soracağım size daha once yumurtalıkları guclensin die Rahimden iceri siringa ile zeytinyağı veya buna benzer farklı yağlar var bunlardan döken oldu mu yada duydunuz muu ?
Evet varKızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben
Bizim buralarda hekim kadınlar var canim eltim bugun oraya gitmiş ..Canım ben kesinlikle bu tarz bişey yapmanı önermem kaş yaparken göz çıkarırsın allah korusun bi kere zeytinyağı asidik bi yağ tamamen ph ını bozarsın vajina nın enfeksiyon mantara sebep olursun
İnşallah canım aminCanım ben kesinlikle bu tarz bişey yapmanı önermem kaş yaparken göz çıkarırsın allah korusun bi kere zeytinyağı asidik bi yağ tamamen ph ını bozarsın vajina nın enfeksiyon mantara sebep olursun
Hekim kadın dediğin tıbbi bi eğitimi ya da sertifikası bişeyi var mıBizim buralarda hekim kadınlar var canim eltim bugun oraya gitmiş ..
kadinda ona senin bebek damarlarin düşmüş demis.. neyse cekip etmis..
birde bezir yagi vermiş adetin bitti banyo yaptin o aksam şırınga ile boşalt bi miktar boşalt demis
Teste göre bar görünüyor ..Kızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben
Korkuyorum negatif çıkarsaTeste göre bar görünüyor ..
Gidip kan testi verin , degerin artıp artmadığını anlarsiniz en azından
Hayır belge yok otlarla falan iste tedavi ediyorlarHekim kadın dediğin tıbbi bi eğitimi ya da sertifikası bişeyi var mı
Canim gidip ogren ki ona gore onlemini al gebelik varsa doktor folik asit falan başlar .Korkuyorum negatif çıkarsa
İçiyorum zaten folik asit her gün yarın kan vereceğim canım inaşşalh çıkarCanim gidip ogren ki ona gore onlemini al gebelik varsa doktor folik asit falan başlar .
Valla canım cesaret işi bilemedim ben korkarım böyle şeylerden sonuçta rahim içi çok hassas bi yer bi florası var oraya direk bi yağ enjekte etmek sıkıntı yaratabilirHayır belge yok otlarla falan iste tedavi ediyorlar
Bence yapma kuzum tehlikeli böyle şeylerBizim buralarda hekim kadınlar var canim eltim bugun oraya gitmiş ..
kadinda ona senin bebek damarlarin düşmüş demis.. neyse cekip etmis..
birde bezir yagi vermiş adetin bitti banyo yaptin o aksam şırınga ile boşalt bi miktar boşalt demis