- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
AynenSende bağımlılık yaratmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenSende bağımlılık yaratmış
Canım bitkinin formüle edilmiş ve daha etkili hali diyebiliriz ekstrakta yani etken maddelerin oranı artmış oluyor. Güvenlilik anlamında yorum yapamayacağım etkisi daha iyi açığa çıkıyorKızlar bişi dicem bu bitki karışımlı macunlar ekstrat diye geçiyor ya ekstrat açıklamasını ekliyorum resim olarak bitki şeklimde kaynatılıp içilmesine ekstrat denmez diyor sanırım bu şekilde tüketilmesi daha güvenli eczhnm ne dersin?
kız bu septum meptum neler öğreniyoz biz ya1 sene sonunda çektirmek en mantıklısı canım iyi yapmışsın çektirmekle
Anladım kuzucum inşallah fayda sağlar bakalımCanım bitkinin formüle edilmiş ve daha etkili hali diyebiliriz ekstrakta yani etken maddelerin oranı artmış oluyor. Güvenlilik anlamında yorum yapamayacağım etkisi daha iyi açığa çıkıyor
Aynen kuzum fsh sıkıntılı değilse amh bakmıyorlar banada bakmadılarFsh ı normal görünce gerek duymadı sanırım canım ben de öyle tahmin etmiştim
Ben de memnun kaldım canım yani labaquıcke göre daha belirgin çizgiler oluşuyorKizlar ınnovita ovulasyon testi kullanan var mi cok hassas bir testis adet bitiminde basliycam ama kullanıp memnun kalan va r mi
Benim fsh yuksek amh cok dusuk canim. Bide ameliyat falan oldum 4 sene once cikolata kisti icin. Doktor sene sonuna kadae tup bebek dediSende ne sorun var canım
Valla ben de pişmanım he sabah erkenden kalkıp dürtecektim aslındaO kötü oluyor benim eşimin de ya pilk ya çatlama hep nöbete denk gelir bi geçen ay denk gelmedi onda da yumurtlama görmedim zaten bu ay denk gelirse sabah 5 e falan kurcam alarmı napim 1 gün 1 gündür
anladım kuzum peki ilaç mı kullanıyosun fsh düşsün diye çikolata kisti çok illet bişey yaBenim fsh yuksek amh cok dusuk canim. Bide ameliyat falan oldum 4 sene once cikolata kisti icin. Doktor sene sonuna kadae tup bebek dedi
keşke dürteydin valla benim de bu ay aklım başıma geldi bugüne kadar neden dürtmedim diyeValla ben de pişmanım he sabah erkenden kalkıp dürtecektim aslında
anladım canımcım sağol inşallah başka bi sıkıntı yoktur da güzel çıkarım doktordanAynen kuzum fsh sıkıntılı değilse amh bakmıyorlar banada bakmadılar
Yaş kaçtı senin canım?Benim fsh yuksek amh cok dusuk canim. Bide ameliyat falan oldum 4 sene once cikolata kisti icin. Doktor sene sonuna kadae tup bebek dedi
öğreneceğimiz daha çok şey var sanırım eczhnm bu konuda tecrübeli kendi yaşadığı içinkız bu septum meptum neler öğreniyoz biz ya
Kullanmaya başlayınca bana yardimci olurmusun canimve canim sende yardimci ol olur nurlu minseoBen de memnun kaldım canım yani labaquıcke göre daha belirgin çizgiler oluşuyor
oluruz canım sen yaparken talimatlara dikkat et doğru sonucu almak için amaKullanmaya başlayınca bana yardimci olurmusun canimve canim sende yardimci ol olur nurlu minseo
Tabi ki oluruz canım her zaman sorKullanmaya başlayınca bana yardimci olurmusun canimve canim sende yardimci ol olur nurlu minseo
söğreneceğimiz daha çok şey var sanırım eczhnm bu konuda tecrübeli kendi yaşadığı için