- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.632
1 sene sonunda çektirmek en mantıklısı canım iyi yapmışsın çektirmekleİşte benim doktor da normal bir durum değil bu kadar süre hamile kalamaman deyip çekmişti rahim filmini,(1.5 seneydi o zaman) ve septum çıktı filmde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 sene sonunda çektirmek en mantıklısı canım iyi yapmışsın çektirmekleİşte benim doktor da normal bir durum değil bu kadar süre hamile kalamaman deyip çekmişti rahim filmini,(1.5 seneydi o zaman) ve septum çıktı filmde
Hayırlısı canım ya. Ovülasyon testleri bitmişti. Sipariş verecektim. Ondan da vazgeçtim. Saldım çayıra modundayım. Adet bitince akışına bırakıp devam ederim.Aaaa Bir daha ki aya inşallah balım
Evet canim veriyor. Onemli bisey. Yasine göre degerlendiriyor doktor onu. Cogu zaman amh la birlikte butun olorak degerlendiriyolar.Sağol kuzum içim rahatladı size sorunca biraz folikül dediğin şey ne oluyor yumurta rezervi hakkında bilgi verir mi ?
Anladım kuzum sorayım onu da doktora bi amh bakılmadı banaEvet canim veriyor. Onemli bisey. Yasine göre degerlendiriyor doktor onu. Cogu zaman amh la birlikte butun olorak degerlendiriyolar.
Antral folikul mu ne debiyo, su anda buymekte olan yumurtalar. Bu antral folikullerden bi ayda bi tanesi yeterince buyup catliyor
Bi arkadaşa bakıp çıkacaktım cümlesi aklıma geldi çok alakasız ama
Ama öyle değil mi içerdeki arkadaşlara bi bakıp çıkıyo
o zaman süper canım..mesele kasıp kasmamakta...kasmadiktan sonra anlamazsin bile jelde var kayip gidiyor☺tamam kuzucum kasmıcam ben ilk gece de stresliydim ama kendimi kasmıcam diye kendimi şartladım ve hiç kasmamıştım kan bile gelmemişti o konuda psikolojimi yönetebiliyorum allahtan işte koltuğa yatana kadar stres
Yeterki gönlü olsunj dimiBen dün eşime fırında sütlaç yaptım çok seviyor diye bu hafta ona çalışcam
AMH Öncesi FSH a bakılır anormal bir durum olursa AMH a bakarlar genelde.Anladım kuzum sorayım onu da doktora bi amh bakılmadı bana
Fsh ı normal görünce gerek duymadı sanırım canım ben de öyle tahmin etmiştimAMH Öncesi FSH a bakılır anormal bir durum olursa AMH a bakarlar genelde.
Benim amh hastaligimdan dolayi bakildi canim, yoksa kolay kolay istemiyor doktorlar. Hersey normal cikarsa istemezler bence. Bi anlamida yok zaten hersey normalsaAnladım kuzum sorayım onu da doktora bi amh bakılmadı bana
Tabi ondandır. yaşında genç. Bir de ultrasonda da yumurtaları gördüyse gerek görmemiştir. Bende şidmid yarn randevu aldım devletten amh isteyeceğim.Fsh ı normal görünce gerek duymadı sanırım canım ben de öyle tahmin etmiştim
Bakalım kuzum yumurtlar ctsi belli olcak senin yumurtalarda sıkıntı çıkmadı di miTabi ondandır. yaşında genç. Bir de ultrasonda da yumurtaları gördüyse gerek görmemiştir. Bende şidmid yarn randevu aldım devletten amh isteyeceğim.
Sende ne sorun var canımBenim amh hastaligimdan dolayi bakildi canim, yoksa kolay kolay istemiyor doktorlar. Hersey normal cikarsa istemezler bence. Bi anlamida yok zaten hersey normalsa
Evet pik canım yarın sabahı değerlendirin benceBenim bugünkü avulasyon testim. Pik gösteriyor galiba. Ama herif yok gece döbeti var bugün. Dün değerlendirmiştik bakalım kısmet
Sabah nerde bulucam herifi yaaa o eve gelene kadar ben işe geliyorum ancak yarın akşamaEvet pik canım yarın sabahı değerlendirin bence
Canım bende cok stres olmustum hatta o kadar kastımki önce girmedi ultrason sonra bi anda girdi nasıl oldu farketmedim bile boşa korkmusum sonra rahat rahat gidiyodum içim rahatlasın diye hatta baska bi doktorada kendi istegimle gittim alttan bakması için o kadarki acısızKızlar günaydın, vajinal ultrasonda acı vs. Oluyor mu tam olarak biraz detay verir misiniz strese girdim şimdiden
Valla baktı ultrasonla saydı sağda solda toplam 9 yumurta var dedi devlet,,, 3 gün sonra özele gittim orada toplam 4 tane saydılar. Yumurtalarda sıkıntı yok tek yumurta bile yetiyor bilyorsun yeterki kaliteli olsunBakalım kuzum yumurtlar ctsi belli olcak senin yumurtalarda sıkıntı çıkmadı di mi
Banada bi arkadasım cok acıdı öldüm falan dedi ama sonra ultrason diş fırcası gibi bişey yani görünce zatwn acıması sacma geldi o bazıları abartıyor bence ve benim normalde canım cok tatlıdır kendime hiç kıyamamay bu işler doktordan doktora çok değişiyormuş sanırım bazı kişiler ultrasonda bile çok acıdı diyen var kadın doktorlar daha sert oluyor diyolar benim doktorun eli hafiftir inşallah
Sende bağımlılık yaratmışCanım bende cok stres olmustum hatta o kadar kastımki önce girmedi ultrason sonra bi anda girdi nasıl oldu farketmedim bile boşa korkmusum sonra rahat rahat gidiyodum içim rahatlasın diye hatta baska bi doktorada kendi istegimle gittim alttan bakması için o kadarki acısız
O kötü oluyor benim eşimin de ya pilk ya çatlama hep nöbete denk gelir bi geçen ay denk gelmedi onda da yumurtlama görmedim zaten bu ay denk gelirse sabah 5 e falan kurcam alarmı napim 1 gün 1 gündürSabah nerde bulucam herifi yaaa o eve gelene kadar ben işe geliyorum ancak yarın akşama