Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 tüp çok alınmış canım ya sen bi danışmayı arayıp sorsana bana kaç test bakılmış diyeaynen kuzu özele gittim de yani hem izin alabilmiştim hem de 4 tüp kan aldılar naptılar o kadar kanı. e nabıza da düşmedi hala bunu laboratuvardan maille aldım güç bela belki de baktılar da onlar mı atmadı acaba kız
benim t3 2,96 t4 1,58 ilaca başlattı benigeçen seneki t3 t 4 deeğerim var tam bir sene önce . o zaman t3 3.49 t4 1.51 çıkmş
e değerler referans aralığında çıkınca canım nasıl oluyor nasıl anlaşıldı bence bende de öyle bişiy var yahubenim t3 2,96 t4 1,58 ilaca başlattı beni
Bende baslayacagim bi sonraki reglime ayni seninkine benzeyen bi macuna, insallah yararini gorururuz canimmcanım benim şu aldığım şey kisti küçültüp fsh ı düşürüyormuş
valla bilmiyorum doktor tiroidit var sende dedi ben de insülin direnci de çıktı tirodit bunu tetikliyor olabilir muhtemelen dalgalanmalar oluyor bu insülini ve diğer hormonları da etkiler hepsinin ortak noktası hipofiz bezi dedi 1 ay kullan bu ilacı tekrar bakalım sonuçlarına dedi 25 mg düşük doz ilaç yazdı d vit im de düşüktü o da insülin direnci tetiklermiş onun için de ilaç verdi ben çok memnunum dahiliyecimden o yüzden gözüm kapalı güveniyorume değerler referans aralığında çıkınca canım nasıl oluyor nasıl anlaşıldı bence bende de öyle bişiy var yahu
inşallah kuzum bakalım ben bu ay deneyim ovü de ne göreceğiz işe yarayıp yaramadığı belli olurBende baslayacagim bi sonraki reglime ayni seninkine benzeyen bi macuna, insallah yararini gorururuz canimm
ay canım sanki beni anlatıyosun şuan hepsi bende de vardı. ya cidden ben bir de dahiliyeciye gideyim napayım. şaka gibi ya bi de dedim aç karnına geldim rutinleri de yapar mısınız diye. insülin direncimmd vitamin eksikliğim hepsi vardı bi önceki testlerde. bence benim de öyle bir sorunum var.valla bilmiyorum doktor tiroidit var sende dedi ben de insülin direnci de çıktı tirodit bunu tetikliyor olabilir muhtemelen dalgalanmalar oluyor bu insülini ve diğer hormonları da etkiler hepsinin ortak noktası hipofiz bezi dedi 1 ay kullan bu ilacı tekrar bakalım sonuçlarına dedi 25 mg düşük doz ilaç yazdı d vit im de düşüktü o da insülin direnci tetiklermiş onun için de ilaç verdi ben çok memnunum dahiliyecimden o yüzden gözüm kapalı güveniyorum
kuzum iyi bir dahiliyeciye görün derim ben onlar bu tarz konularla daha çok ilgileniyorlar kadın doğumcular o kısımı pek irdelemiyor diyet yap diyip geçiyoray canım sanki beni anlatıyosun şuan hepsi bende de vardı. ya cidden ben bir de dahiliyeciye gideyim napayım. şaka gibi ya bi de dedim aç karnına geldim rutinleri de yapar mısınız diye. insülin direncimmd vitamin eksikliğim hepsi vardı bi önceki testlerde. bence benim de öyle bir sorunum var.
Canım ben de rahim filmi çekildim doktor öyle bir şey demedi hatta rahim filmi çekildim ay şansın daha yüksek diye biliyorum.Arkadaslar bugun adet oldum haftya rahım fılmım var . Amh degerım 1.74 cok mu kotu 26 yasındayım inş bu ay kalırım ama rahım fılmı gordgun ay kalma dıyolar ama bn bugun c-life var ona başlayacagım
Inşallah17 18 i gibi daha net sonuc alırsınız,inşallah vardır ❤
Bn de tekrra klomen ve femara kullanalım mı dedım yooo dedı radyasyon ıyı okmz dedıCanım ben de rahim filmi çekildim doktor öyle bir şey demedi hatta rahim filmi çekildim ay şansın daha yüksek diye biliyorum.
Sen ne zmn cekıldun ve sonuc ne olduBn de tekrra klomen ve femara kullanalım mı dedım yooo dedı radyasyon ıyı okmz dedı
Ben kullandım canım çok da memnun kaldımKizlar ınnovita ovulasyon testi kullanan var mi cok hassas bir testis adet bitiminde basliycam ama kullanıp memnun kalan va r mi
Canım sen şu macunu neden düzenli kullanmadın ? tadından dolayı mı önce ki aylara göre bi fark hissettin mi kullanırken ?Ben kullandım canım çok da memnun kaldım
Kuzum tadı hoşuma gitmedi kullanamadım evet hissettim ben yumurtlama da hiç kasık ağrısı bilmezdim pik olduğu zaman ağrım olduCanım sen şu macunu neden düzenli kullanmadın ? tadından dolayı mı önce ki aylara göre bi fark hissettin mi kullanırken ?
Hangı macun c life mı bnde adetın 1. Gunundeyn baslıcam aksamCanım sen şu macunu neden düzenli kullanmadın ? tadından dolayı mı önce ki aylara göre bi fark hissettin mi kullanırken ?
Ben de direk suyla yutuyorum iğrenç bi tadı var inşallah bana da etki ederKuzum tadı hoşuma gitmedi kullanamadım evet hissettim ben yumurtlama da hiç kasık ağrısı bilmezdim pik olduğu zaman ağrım oldu