evet kuzum başladım günde 3 kez içiyorumişte yumurtlama olduğu için ondan yüksek çıkmıştır lh normalde regl sonrası ovülasyon döneminde pik olduğunda bu kadar yükselir ama düzene girer ilaçlarla inşallah sıkıntı yapma tiroid ilacına başladın mı
Kabak mücver yapıcam sanırımAlakasız olacak ama akşama ne yemek yapacaksınız?
nohut ve pilavAlakasız olacak ama akşama ne yemek yapacaksınız?
Güzel fikirmiş ama kabağım yokKabak mücver yapıcam sanırım
Dün akşam onun kuru fasılye pilav versiyonunu yapmıştımnohut ve pilavnohut spermlere iyi gelirmiş ne iyi geliyorsa yumurtlama zamanıma kadar onu yapıyorum kafayı yiyecem artık
Canım ben hiç memnun kalmadım maalesef minnak kurabiyeler diye bir sayfa var ordan başka birvyumurtlama testi mi alicam adet oluyum da hayırlısıylakızlar LABOQUICK ovulasyon testi sipariş edeceğim sizce bu fiyat uygun mu içinde 50 tane var ..Eki Görüntüle 2688074
içine patates havuç rendeleyip minik minik kapya biber de doğruyorum harika oluyorGüzel fikirmiş ama kabağım yok
Tatlım yemek yapmayıp kayınvalidemin sofrasına konmayı düşünüyorumAlakasız olacak ama akşama ne yemek yapacaksınız?
Ellerine sağlık kuzumiçine patates havuç rendeleyip minik minik kapya biber de doğruyorum harika oluyor
Süper fikir ohh missTatlım yemek yapmayıp kayınvalidemin sofrasına konmayı düşünüyorum
dün yaptım pirinç pilavı barbunya çalışan olduğum için akşamdan yapıyorum :)Alakasız olacak ama akşama ne yemek yapacaksınız?
Hatirladim canim senin yumurtlama adet donemi oluyodu. Lh yumurtlama zamani yukseliyor ondan yuksek seninki galiba adet zamanina gore3. günü kuzum
Ellerine sağlık canım. Bu akşama afiyet olsundün yaptım pirinç pilavı barbunya çalışan olduğum için akşamdan yapıyorum :)
Yakında yok mu market falan?kızlar reglim yoğun değil dedim ama baya gelmeye başladı ve ben sabah ped almayı unuttum yanıma şu an sadece 1 tane yedeğim var çıldırıcam
Ayni ben hic tedbirli degilim hep boyle problemler yasarimkızlar reglim yoğun değil dedim ama baya gelmeye başladı ve ben sabah ped almayı unuttum yanıma şu an sadece 1 tane yedeğim var çıldırıcam
Aynen canım annelerle aynı şehirde olunca çok rahat oluyor bir de çalışıyorum diye, haftanın birkaç günü onlrda idare ediyorumSüper fikir ohh miss