- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.632
malesef organize sanayinin içindeyiz olmadı eşimi arıcam getirsinYakında yok mu market falan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef organize sanayinin içindeyiz olmadı eşimi arıcam getirsinYakında yok mu market falan?
ben normalde tedbirliyim de her sabah çöpü eşim alırdı o bugün nöbet çıkışı evde çöpler bana kalınca pedleri masanın üstünde unutup çıkmışımAyni ben hic tedbirli degilim hep boyle problemler yasarim
İste kuzum yapacak bişey yokmalesef organize sanayinin içindeyiz olmadı eşimi arıcam getirsin
ben de şimdi kimyasaldan sonra kaçıntı adetimi olmuşum diye saydım bu ay tam 8. adet olmuş hadi 1 ay korunduk de 7. adet hala hamile kalamamak ne bilim kimyasal yaşayanlar 2 3 ay içinde hep hamile benim neden bu kadar zor bilmiyorumYine gelmedi gönlümün efendisi
ben de hergün bunu düşünmekten bıktımmmAlakasız olacak ama akşama ne yemek yapacaksınız?
Yine gelmedi gönlümün efendisi
teşekkürler canım :) hayırlısı olsun hakkınızda ortalik kötü Allah yardımcımız olsun cümletenEllerine sağlık canım. Bu akşama afiyet olsun
Ben ev hanımı modundayım aylardır Malum hala uzaktan eğitim meselesi netleşmedi. Gerçi uzaktan da olsa dersler başlasa diye bekliyorum.
aynen kuzu belkideHatirladim canim senin yumurtlama adet donemi oluyodu. Lh yumurtlama zamani yukseliyor ondan yuksek seninki galiba adet zamanina gore
Amiiinnn kuzumteşekkürler canım :) hayırlısı olsun hakkınızda ortalik kötü Allah yardımcımız olsun cümleten
Valla kuzum buna bir cevabım olsa kendime cevap vericem boşverilmiyor da olmazsa olmasın da diyemiyorsun, amaaan sıkıldım deyip bırakamıyorsun da.. çok keyfim kaçtıben de şimdi kimyasaldan sonra kaçıntı adetimi olmuşum diye saydım bu ay tam 8. adet olmuş hadi 1 ay korunduk de 7. adet hala hamile kalamamak ne bilim kimyasal yaşayanlar 2 3 ay içinde hep hamile benim neden bu kadar zor bilmiyorum
aynen malesef cevapsız sorular insanı çıkmaza sürüklüyor canımValla kuzum buna bir cevabım olsa kendime cevap vericem boşverilmiyor da olmazsa olmasın da diyemiyorsun, amaaan sıkıldım deyip bırakamıyorsun da.. çok keyfim kaçtı
Senin daha çok erkenmiş canım öğrenmek için, bir de ovulasyon falan kullanmadan rahat kafayla dene bence eğer hamile kalamama gibi bir durumun yoksaBenim de ayni
Belkide zamanı değil bilmiyorum, rabbim en güzel zamanı ayarlıyo diye düşünüyorumBu arada benimde mayıs ayında çift çizgiyi üst üste 2gün gördüm kan vericeğim gün adet oldum, kimyasal geçirdim sanırım ve 4 ay geçtiği halde olmadı, neye göre neden olmuyo bende anlamadım hiççaynen malesef cevapsız sorular insanı çıkmaza sürüklüyor canım
bilmiyorum ki kuzum aklıma bir sürü senaryo geliyor acaba diyorum yumurtalıklarım mı yeterince büyümüyor ya da rahim içi hamileliğe hazır hale gelmiyor progesteron hormonu falan mı düşük senin de kimyasal olmuş yani normal bişey kimyasal ama sonrasında uğraşmak sıkıcı bir süreç ben yumurtalıklara bağlıyorum ama bakalım ultrasonda belli olacak doktora soracağım hepsiniBelkide zamanı değil bilmiyorum, rabbim en güzel zamanı ayarlıyo diye düşünüyorumBu arada benimde mayıs ayında çift çizgiyi üst üste 2gün gördüm kan vericeğim gün adet oldum, kimyasal geçirdim sanırım ve 4 ay geçtiği halde olmadı, neye göre neden olmuyo bende anlamadım hiçç
Esimle cok yogun calisiyoruz, o nedenle cogu zaman duzenli bi iliskimiz de olmuyor, bu ay hatta cok uzun sureden sonra ilk defa kararimizin ardindan birlikte olduk, kndimize de gulduk, bari o gunleri bilelim de degerlendirelim diye test almstm ama bu sefer de testlerle kafayi bozdum, kizimda 2.aya hamile kalmistim ama o zmn yasim 28idi, smdi sanki o kdr kolay olmayacak gibi hissediyorum nedense, belirtim de yok hc, dualarimda olacaksiniz sizler de bugunden sonra, hepimizin derti ortakSenin daha çok erkenmiş canım öğrenmek için, bir de ovulasyon falan kullanmadan rahat kafayla dene bence eğer hamile kalamama gibi bir durumun yoksa
ben de şimdi kimyasaldan sonra kaçıntı adetimi olmuşum diye saydım bu ay tam 8. adet olmuş hadi 1 ay korunduk de 7. adet hala hamile kalamamak ne bilim kimyasal yaşayanlar 2 3 ay içinde hep hamile benim neden bu kadar zor bilmiyorum