Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakıyor galiba canım çünkü ben kadın doğuma gittiğimde doktor aile hekimin neden hormon testi yapmamış falan dedi bir sor istersenKuzlar hormon tahlillerine saglik ocagi bakıyor mu
Bende senin gibiyimKizlar bana bir akik verin buraya yazıp sürüyorum ven hala adet olamadım testlerde negatif çıkıyor bu akşam dr gidicem
Günaydın canım ilginç bir durum ama sanırım senin kanını ya unuttular yada fazla bekledi işlem olmadı. Tekrar vermeni isteyebilirler gibi geliyo.hayırlısı olsun
sen kanı nerde verdin canım sağlık ocağı mı ?? ne saçma iş bu kanın büyük ihtimal uzun süre beklediği için pıhtılaştı ve sonuç vermedi burda bi arkadaşın başına gelmişti aynı şey
Sağlık ocağında verdim canım herzaman gününde çıkıyordu sonuçlarım bende anlamadım yaGünaydın canım ilginç bir durum ama sanırım senin kanını ya unuttular yada fazla bekledi işlem olmadı. Tekrar vermeni isteyebilirler gibi geliyo.hayırlısı olsun
Nekadar sorumsuzlar öyle bişey yaptılarsa eğer saat 9 a kadar bekleyeceğim sonra direkt arayıp soracağımsen kanı nerde verdin canım sağlık ocağı mı ?? ne saçma iş bu kanın büyük ihtimal uzun süre beklediği için pıhtılaştı ve sonuç vermedi burda bi arkadaşın başına gelmişti aynı şey
malesef sağlık ocakları sıkıntılı inşallah böyle bişey olmamıştır ben sağlık ocağı sonuçlarına asla güvenmiyorum 2 kere benim sonuçlarım yanlış çıktı bi daha da gitmedim sağlık ocağına tahlileNekadar sorumsuzlar öyle bişey yaptılarsa eğer saat 9 a kadar bekleyeceğim sonra direkt arayıp soracağım
Nekadar sorumsuzlar öyle bişey yaptılarsa eğer saat 9 a kadar bekleyeceğim sonra direkt arayıp soracağım
Aradım kuzum laboratuvaru dünkü hastalarımız kanı bugün çalışılacak öğleden sonra öğreneblirsiniz sonucu dediBence bekleme ara sor en azından gidip kan verirsin hemen canım
Olmadım canım henüz göğüs karartım devam ediyor, ben baya ona endekslendim şuan o geçerse olacakmışım gibi geliyoreczhnm canım regl oldun mu ?
Hadi inş. Ara ara bakarsın ozaman. Etiketle beni haberim olsun hemenAradım kuzum laboratuvaru dünkü hastalarımız kanı bugün çalışılacak öğleden sonra öğreneblirsiniz sonucu dedi
Sorumsuz davranıyorlar kuzum yamalesef sağlık ocakları sıkıntılı inşallah böyle bişey olmamıştır ben sağlık ocağı sonuçlarına asla güvenmiyorum 2 kere benim sonuçlarım yanlış çıktı bi daha da gitmedim sağlık ocağına tahlile
Tamam kuzumHadi inş. Ara ara bakarsın ozaman. Etiketle beni haberim olsun hemen