Olsun kuzum ya belli olmuyor bu işler tek ilişkiyle tutuyor biliyorsunEtiketi simdi gordum pek verimli olduğumuz söylenemez kuzum duzgun degerlendirmedik kocam sağolsun...
Kuzum inşallah kötü bişey demez doktorKızlar bhcg pzt 11.69'du. Bugün 17. İki kat yükselmemişDr yazdım ne diyecek acaba.
Böyle olup sonra güzel ilerleyebiliyor ya pozitif düşünelim kuzumKızlar bhcg pzt 11.69'du. Bugün 17. İki kat yükselmemişDr yazdım ne diyecek acaba.
İnşallah canımKuzum inşallah kötü bişey demez doktor
İnşallah canım. Umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.Böyle olup sonra güzel ilerleyebiliyor ya pozitif düşünelim kuzum
Canım bozma moralini bir hafta falan bekle, inşallah yükselir, yazmıştım yine yazıyorum ben adetim 5 gün geçtiğinde 3 küsürle öğrendim benim mucizem gerçwk olduysa seninkide Allahın izniyle olur canımKızlar bhcg pzt 11.69'du. Bugün 17. İki kat yükselmemişDr yazdım ne diyecek acaba.
İnşallah canım. Sakin olmaya çalışıyorum ama gözlerimden istemsiz yuvarrlanıyor yaşlar.Canım bozma moralini bir hafta falan bekle, inşallah yükselir, yazmıştım yine yazıyorum ben adetim 5 gün geçtiğinde 3 küsürle öğrendim benim mucizem gerçwk olduysa seninkide Allahın izniyle olur canımstres yapma hiç akışına bırak lütfen
Aynen canim hakkimiza hayirlisi olsn Rabbim bilir dogru zamani bekliyorzHayırlısı olsun canım yine de adeti beklemekte fayda var, geçen kkda gezinirken hamileliğinizi ne zaman öğrendiğiniz gibi bir anket vardı, erken öğrenenler olduğu gibi testi negatif çıkıp geç öğrenenler de var, o yüzden en net adet gecikmesinde test yapmak lazım
1 sefer tek çatlatma yaptım ..oda tutmadı . Bu gittiğimiz ozel doktor dedi ki biz hiç asilama ile uğraşmayalim. Yılda cok fazla olunca tüp bebek dedi direk.Aşılama falan denediniz mi?
Ben pikden onceki gunler daha onemli diye biliyorum sonraki gunlere gore canim cunku sprem yumurtaya gore daha uzun sure yasiyor. Hatta bir yazi okumustum, bazi kadinlar bu testleri yanlis kullaniyor diye. Piki gorunce degerlendirip onceki gunleri hic degerlendirmeyerek. Benim okudugum yazida spremler yumurtaya kadar ilerletip orda catlamayi bekliyorlarmis. Orda duranlarin dölleme olasiligi daha yuksekmis. O yuzden hic canini sikma. Zaten burdada piki degerlendirip catlamayi degerlendiremeden hamile kalanlar varsadece pik öncesi günü değerlendirerek gebelik olur mu
Kuzum merhaba. Bizim gittiğimiz bir doktor sol varikoselin erkeklerin büyük cogunlugunda olduğunu ve bununda büyük kısmının tedaviye gerek olmadığını söylemişti.. inşallah basit düzeydedir..Kızlar eşim az önce sperm vermiş ve ultrason çekilmiş sol tarafında varikosel görünümü varmış doktor sperm sonuçlarını görelim önemli olan o demiş 4 te çıkacak sonuçlarıfk99 @fiona13 eczhnm @severenim15
Aynen yaaaaa sacma sapan triplere giriyorlar bazen şaka gibi yaaaaaOlsun kuzum ya belli olmuyor bu işler tek ilişkiyle tutuyor biliyorsunBu kocalar yumurtlama dönemlerinde bir nazlı oluyorlar nedense
Insallah canım benim dediğin gibi olacağı varsa oluyor her türlü ama bazen eşlerin pisi pisine böyle yapması çok can sıkıcı...bir boğazlayasim gelmedi değilBen pikden onceki gunler daha onemli diye biliyorum sonraki gunlere gore canim cunku sprem yumurtaya gore daha uzun sure yasiyor. Hatta bir yazi okumustum, bazi kadinlar bu testleri yanlis kullaniyor diye. Piki gorunce degerlendirip onceki gunleri hic degerlendirmeyerek. Benim okudugum yazida spremler yumurtaya kadar ilerletip orda catlamayi bekliyorlarmis. Orda duranlarin dölleme olasiligi daha yuksekmis. O yuzden hic canini sikma. Zaten burdada piki degerlendirip catlamayi degerlendiremeden hamile kalanlar var
Hala çıkmamış canımÇıktı mı sonuç güzel sonuçlar inşllh
Spermlerde sıkıntı yoksa sanırım gebeliği engellemez diyorlar kuzum bakalım sonucumumuz ne çıkacak teşekkür ederimKuzum merhaba. Bizim gittiğimiz bir doktor sol varikoselin erkeklerin büyük cogunlugunda olduğunu ve bununda büyük kısmının tedaviye gerek olmadığını söylemişti.. inşallah basit düzeydedir..
Bazen başta yavaş artip sonra düzelen oluyor inşallah öyle olur bakalim doktor ne diyecek olumlu düşünelim canımKızlar bhcg pzt 11.69'du. Bugün 17. İki kat yükselmemişDr yazdım ne diyecek acaba.
Benim simdilik o problemim yok cok sukurAynen yaaaaa sacma sapan triplere giriyorlar bazen şaka gibi yaaaaaSen nasılsın canım test yaptin mi kaçırmış olabilirim ben de birkac gundur fazla takip edemedim
Insallah canım benim dediğin gibi olacağı varsa oluyor her türlü ama bazen eşlerin pisi pisine böyle yapması çok can sıkıcı...bir boğazlayasim gelmedi değil
Evet canımSağlık ocağında mı verdin