- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
Oylede canim her ay ki agrilarin aynisi ne bileym dunde test yaptm negatiftiCanım moralini bozma adet belirtileriyle hamilelik belirtileri neredeyse aynı adet olana kadar umut etmeye devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylede canim her ay ki agrilarin aynisi ne bileym dunde test yaptm negatiftiCanım moralini bozma adet belirtileriyle hamilelik belirtileri neredeyse aynı adet olana kadar umut etmeye devam
bizde de solda ama elle muaynede anlaşılmamıştı, ameliyat oldu mu eşin ?Esimin sol varkosel çıktı. Test verdi hepsi 0 çıktı .. doktor muayene ettiği gibi sol varikosel damar genişlemesi dedi..
Bat ne zaman canim adet belirtsi gbimiydiCanım bende teste göre hamileyim ama kan verdim bekliyorum
Dünde benim aynıydı kasığım ve belim fena ağrıdı
Neden gecikmis olabilirsn insallah hamissindir canim birdaha test yap ya valla burda bekleyen heyecanlanan birilerini gormek bike guzelValla benim 7 siydi adetim geçti testte negatif ama hala umutluyum
Evet canım bat 10 eylülBat ne zaman canim adet belirtsi gbimiydi
Hadii hayirlisi ya insalalh gebesindir canim sonuc ne zaman cikicak buarada kasik agrilarin ne zaman ortaya ciktiEvet canım bat 10 eylül
Bilmiyorum neden geciktim ama buradaki herkesin okadar güzel enerjisi varki insan moral buluyor olmazsa önümüzdwki aya bakıcaz ama umut herzaman güzeldir her ağrı adet ağrısı değil kuzum inşallah güzel haberlerini alırız senin deNeden gecikmis olabilirsn insallah hamissindir canim birdaha test yap ya valla burda bekleyen heyecanlanan birilerini gormek bike guzel
İnşallah Bekliyorum canım sabah kan verdimHadii hayirlisi ya insalalh gebesindir canim sonuc ne zaman cikicak buarada kasik agrilarin ne zaman ortaya cikti
Etiketi simdi gordum pek verimli olduğumuz söylenemez kuzum duzgun degerlendirmedik kocam sağolsun...melinda- canım ne durumdasın konuştuysanız da görmedim değerlendirebildin mi ovu günlerini
Insallah canim Allah razi olsn seninde guzel haberlerini alalim belki gec dollenmedir testi tekrarla bnceBilmiyorum neden geciktim ama buradaki herkesin okadar güzel enerjisi varki insan moral buluyor olmazsa önümüzdwki aya bakıcaz ama umut herzaman güzeldir her ağrı adet ağrısı değil kuzum inşallah güzel haberlerini alırız senin de
Idrarda pozitifte vardir insallah yaa guzel haberlee bekliyorzİnşallah Bekliyorum canım sabah kan verdim
bikaç gündür var canım ama dün daha fazlaydı
Aşılama falan denediniz mi?Canım bende hic korunmadim ve korunma yöntemleri ne denilse hiç bilmem .. bazende nasıp olmayinca bazi şeyler bahane oluyor .. evet insan keske önceden gitseydim diyor... Benim artık normal yollarla SON deneyisim ... Gelecek ay kırmızı karti gördüğüm gibi ki gönül ister gormemeyi direk tüp bebek..
Benimde 7 siydi yok hala testler negatif çıktı bugunde sacimi boyadimValla benim 7 siydi adetim geçti testte negatif ama hala umutluyum
Evet canım 3 yil önce oldu . Tum değerleri gsyet iyi . Sadece+4 ileri hareketliliği 0bizde de solda ama elle muaynede anlaşılmamıştı, ameliyat oldu mu eşin ?
Tabi canım zaten özel artık devlette vakit kaybedememKuzu özel hastane dr olur mu?
canım aynı değerler benim geçen ay oldu zaten ertesi gün adet oldum inş senin öyle olmazKızlar bhcg pzt 11.69'du. Bugün 17. İki kat yükselmemiş Dr yazdım ne diyecek acaba.
Hayırlısı olsun canım yine de adeti beklemekte fayda var, geçen kkda gezinirken hamileliğinizi ne zaman öğrendiğiniz gibi bir anket vardı, erken öğrenenler olduğu gibi testi negatif çıkıp geç öğrenenler de var, o yüzden en net adet gecikmesinde test yapmak lazımOylede canim her ay ki agrilarin aynisi ne bileym dunde test yaptm negatifti
Umarım. Rabbimden hayırlısıcanım aynı değerler benim geçen ay oldu zaten ertesi gün adet oldum inş senin öyle olmaz