Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım saat 7 olsunda 2 saat olmuş olacak yapacam hemenTesti buraya da at bakalim ..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyinAllah gönlüne göre versin canım. İnşallah kendiliğinden olur hayırlısıyla
Sen elinden geleni yap da gerisi tevekkül kuzum
Merhaba benim e2 im 70 cıktı. Z.kamil infertilite bölümündeki asistan doktor e2 nin kendi başına bir anlamı yok dedi. E2nin 70-80 in üzerinde olunca fsh ı baskılayıp fsh ın düşük gözükmesine sebep olduğunu okumuştum. Bazı tüp bebek doktorlarının e2 yi 50 nin altına düşürmeden tük bebek tedavisine başlamadığını da okudum. Siz hamile kalmayı zorlaştırdığını nerden duydunuz. Nasıl düşer ki e2 kendi kendineEvet ama prolaktin soganda buyuk ihtimal 15 gun once 9 du cunku cok onemsemiuorum onu asil e2 sorun die okudum 50 alti olmaliymis yokda gebelik zorlasiyomus bilgisi olan varmi doktor bana bisey demedi
Yarın ilk iş ona gidecem canım yoksa böyle strese gidiyorumcanım bence sorun yok ama kan testine başlamalısın bence , için rahat eder
Haklısın canım son testi yaptım yarın sabah ilk iş kan vermek ❤fk99 kendini o kadar gereksiz yere strese sokuyorsun ki şuan zaten yeterince erken öğrendin bırak artık şu testleriiiii  kan verince netleşir her şey koyuluktan kimyasal vs anlayamazsın sonuçta hala çizgi var rahat bırak artık kendini
Silik olduğu günü kuzumcanım pik üç gün olmuş ya sen hangi günü yımurtlama alıyosun ?
Haklısın canım son testi yaptım yarın sabah ilk iş kan vermek ❤
Yarın gideceğim canımBencede kan ver uğraşma bende kuzum. En azından düzenli artıp artmadığını öğren kanda
İnşallah canım inşallah boşu boşuna kendine stres yaratıyorsunHaklısın canım son testi yaptım yarın sabah ilk iş kan vermek ❤
Gönlünüzde ne varsa tez zamanda gerçekleşir inşallah ❤Aynen dua et bizlere hmilelerin duası kabul olur
Kan testi???N naar04 galiba kimyasal geçiriyorum
M -Murphy Eki Görüntüle 2687250
Geçen günkü daaha koyu sankiEki Görüntüle 2687251
Yarın gideceğimKan testi???
Sabah zor olur bugün banaİnşallah canım inşallah boşu boşuna kendine stres yaratıyorsun