- 12 Nisan 2019
- 24.060
- 38.182
Dun 3 bucukta girmiş en son inşallah duyarBencede katılıyorum :) Azze duyuyor musun bizi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun 3 bucukta girmiş en son inşallah duyarBencede katılıyorum :) Azze duyuyor musun bizi :)
Ben o şekilde kullanmaya korkuyorum ya dozunu falan ayarlayamazsam diye ama şu ballı karışımı alacağım bu ayBu bitkilerin kendisini alıp demlemeşeklinde günde iki fincan içmeyi düşünüyorum bende bugün giidp aktardan alaağım.
Bu da aynı canım belki de bu etki etmiştir bunları kullanıp olumlu sonuç alan çok var
Cuma günü gideceğim canım , bir belirtimde yoktu kuzum sadece dünden beri kasıklarım ağrıyor okadar kuzumKan testine bugun gidiyor musun ☺bi de belirtilerini yazar mısın
Gördüm ben çizgiyi evet. Peki hamile kaldıktan sonra coraspin ile devam mı yada iğne de vercek mi dr unuz. Tebrik ederim çizgiyi gördüm ben belirginKızlar günaydın..
2-3aydir coraspirin kan sulandırıcı kullanıyorum kanımda pıhtılaşma olduğu için 2gebeligimde kürtajla sonuclanmişti bu yüzden..
Coraspirinden beri adetlerim 2-3 gün erken geliyordu.
Normalde 28-29gunde bir oluyorum.
Ama şimdi en son geçen ay 26 günde oldum.Ve kendi tahminlerimce adetimin 11-12. Günü gibi yumurtladim (kasık ağrılarıma dayanarak kendi tahminim).Teldeki uygulama haliyle farklı gösteriyor bat tarihimide ama ben yumurtlamaya göre gidersem 11-12eylul gibi bat günüm.
Telefona göre 14eylul.Neyse bata 5gün var bana göre uygulamaya göre 1 hafta 8 gün fln.
Şuan test yaptım 5dk da ikinci çizgi belirdi telefonda bunu yakalamak zor çıplak gözle görüldüğü gibi çıkmıyor hafif pembemsi ama çok silik sizce var mı tahmini 5günüm var ama çok silik olması beni işkillendirdide
Değişik bi ismi var eczane deki kişi verdiGa
Gayet netleşti cnm gözün aydın tekrardan bu hangi test kız
Oooo cumaya kadar uçuk sayılar görürüzCuma günü gideceğim canım , bir belirtimde yoktu kuzum sadece dünden beri kasıklarım ağrıyor okadar kuzum
Çok teşekkür ederim canımmmGa
Gayet netleşti cnm gözün aydın tekrardan bu hangi test kız
İnşalllah kuzum inşallah darısı sizlere olsunOooo cumaya kadar uçuk sayılar görürüz ❤
Bişey yok ki onda bir çay kaşığı koyaaksın hepsinden. Günde iki fincanBen o şekilde kullanmaya korkuyorum ya dozunu falan ayarlayamazsam diye ama şu ballı karışımı alacağım bu ay
Evet canım yapmıştımBende ovu yaptım şimdi sen ovu yapmış miydin gebelik testi yapmadan fk99
Amiiin canm benımİnşalllah kuzum inşallah darısı sizlere olsun
Canım coraspirin +iğne başlanacak eğer gebelik varsa..Gördüm ben çizgiyi evet. Peki hamile kaldıktan sonra coraspin ile devam mı yada iğne de vercek mi dr unuz. Tebrik ederim çizgiyi gördüm ben belirgin
Koyu muydu böyleEvet canım yapmıştım
Evet canım buraya da atmıştım koyuyduKoyu muydu böyle
fitil kullanman işe yaramış olabilir canım çünkü enfeskiyon spermi öldürüyormuş inşallah bize de nasip olur en hayırlı zamandaKızlar bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım
İlişkiden sonra ters yattım yumurtlama gününde
Uzanırken içimden hep “Alanda sensin verende sensin sen bize hayırlı sağlıklı evlat nasip et Allahım “ diye dua ettim derin derin nefesler aldım gözlerimi kapattım ve sadece bu duama odaklandım ve bunu her ezan okunuşunda tekrarladım onun dışında c-life macun kullandım ama düzensiz kullandım 4 kaşık anca yedim kaplıcaya gittim geçen ay + doktora gittim enfeksiyon var dedi fitil verdi 3 tane onu da kullanmıştım birinden biri vesile oldu Allah’ın izniyle de testte sonunda o çizgiyi gördüm . İnşallah
İnşallah en kısa zamanda sizlerede nasip olur ❤
eczhnm
minseo
M -Murphy
Ebruseyda
Sohrab
karadenizkizi1982
fiona13
Regen_
İsimini etiket yapmayı unuttuğum varsa kusura bakmasın
Galiba canım olabilirfitil kullanman işe yaramış olabilir canım çünkü enfeskiyon spermi öldürüyormuş inşallah bize de nasip olur en hayırlı zamanda