- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Amin canımmmm inşallah inşallah sağlıkla ilerlesinAllahım şükürler olsun İnşallah sağlıkla ilerler canımmm elim ayağım titriyor rabbim bana yaşattığı bu mutluluğu sizlerede nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımmmm inşallah inşallah sağlıkla ilerlesinAllahım şükürler olsun İnşallah sağlıkla ilerler canımmm elim ayağım titriyor rabbim bana yaşattığı bu mutluluğu sizlerede nasip etsin inşallah
Yaaaa teyzesiiii çok heyecan yaptım şuan rabbim inşallah sizlerede nasip eder sağlıkla ilerlerYaa inanmıyorum ben burdayım diyor bebiş
Yaaaa teyzesiiii çok heyecan yaptım şuan rabbim inşallah sizlerede nasip eder sağlıkla ilerler
Canımmm tebrik ederim
Canim bu fsh cikolata kistiyle alakasi var mi? Benimde fsh yuksek cikolata kistim var. Hangi macun kullandinCanm ben 3 ay bu kadın macunlarndan kullandm çikolata kıstım vardı tüp bebek doktorum bu geçmez kalıcı dedi fsh 10du macunlardan sonra kist tamamen gitti fsh 8e düştü macunları dene derim bi
Benim bildiğim şu karışımCanim bu fsh cikolata kistiyle alakasi var mi? Benimde fsh yuksek cikolata kistim var. Hangi macun kullandin
Ooo
Yok yaa anesteziye gerek yok bilmiyorum ben geçen sene çektirdim ama teknolojik bir sistem değildi yani eski tip uygulamaydı. şimdi bu sonomed de çektireceğim anesteziye gerek yok nortmal vijinal muayene olabiliyorsanız bunu da olursunuz biz işte işlem de c kollu makine mi ne varmış onu kullanıyoruz acısız olacak işleminiz dediler. Bir de yorumlar okudum orayla iligli o yüzden anestezi almak istemedim. ama aynı şeyleri yaşayacağımı bilsem kesin anestezi alırdım.Rahim filmi anestezili mi olacak canım
TEbrikler canım.Oooo
Ooo
Çok teşekkür ederim canımmmCanımmm tebrik ederim ❣
Dualarını beklıyorumm
Bu bitkilerin kendisini alıp demlemeşeklinde günde iki fincan içmeyi düşünüyorum bende bugün giidp aktardan alaağım.Benim bildiğim şu karışım
Bi gün bize, bi gün Nisan annelerine ugrasınAzze bizimle ilgilenmiyor artık :))
Kan testine bugun gidiyor musun bi de belirtilerini yazar mısınÇok teşekkür ederim canımmm
Dualarımdasınız
Sagol canimBenim bildiğim şu karışım
Sagol tşk ederimÇok çok amin valla bende bu forum sayesinde stres azaltıyorum iyiki varsınız kızlar hiç tanımadan isminizi dahi bilmeden seviyorum sizi çok büyük desteksiniz banada hep beraber bebiş büyütmek nasip olur inşallah
minseo @eczhnm @oblomowka1 fk99 @fiona13 @g_mutlu @Canikox R Ruyam13 ve adını etiketlemeyi unuttuğum hepiniz♥